Една от най-успешните водещи напуска ефира на бТВ и медията

...
Една от най-успешните водещи напуска ефира на бТВ и медията
Коментари Харесай

Рокада в бТВ! Защо Деси Стоянова избяга от Сашо Кадиев

Една от най-успешните водещи напуща ефира на бТВ и медията е сложена в партерно състояние.

Откакто преди месец звездата на „ Преди обед ” Деси Стоянова разгласи, че стартира нов бизнес, малкия екран съществено се тормози за бъдещето на утринното предаване. Чаровната водеща образова предприемачи и техните чиновници по какъв начин да вършат положително усещане пред аудитория и в медиите. Бизнесът й към този момент върви доста добре и се чака, в случай че продължи по този начин, водещата да напусне малкия екран, с цел да му се посвети напълно. Не е ясно обаче кой ще я замести до тв колегата й Сашо Кадиев, написа " Марица ".

В момента тече интензивно търсене на водеща, която може да наследи Деси Стоянова в „ Преди обед ”, настояват източници на „ Уикенд ”. Преди време се говореше, че за тази позиция се стягала актрисата Рая Пеева, чиито родители са фамилни другари на продуцента на предаването Жоро Тошев. Красивата русокоска се оправи доста добре със дилемите си в ефира на „ Преди обед ” през първата година, в която работеше там. Но вместо да измести Деси, по-късно нейната работа на дребния екран понижа и в екипа влязоха още седем-осем души, които започнаха да вършат лични рубрики в шоуто.

Самата тя обаче не съжалявала за пропуснатия късмет да стане титулярна водеща, тъй като предпочитала работата си като актриса, която щяла да пострада от по-засилени задължения в „ Преди обед ”.

Сред другите звезди в „ Преди обед ” най-ярко свети тв легендата Радина Червенова. Досега тя водеше две рубрики в предаването – за изявленията със знакови персони от предишното и за логика на психиката. Дали ще се навие да работи всеки ден като водеща и по какъв начин ще стои на екрана като партньорка на Сашо Кадиев? Това към този момент са въпроси, на които няма отговор.

Рая и Радина са най-подходящите дами в екипа на „ Преди обед ”, които могат да заемат мястото на Деси Стоянова. След останалите в бТВ за добър вид се счита къдрокосата някогашна водеща на „ Тази събота и неделя ” Алекс Кръстева, която се оказа сестра на певицата и актриса Нети Добрева. Тя обаче сега е в отпуск по майчинство. Първата година от него завършва в края на ноември. Младата майка най-вероятно ще желае да е с детето си най-малко до края на тази първа година и едвам по-късно да се връща на работа. След като шефът на новините Антон Хекимян промени формата на утринния блок през уикенда, там към този момент работят четири водещи – Жени Марчева, Диана Любенова, Мария Цънцарова и Петя Дикова. За Алекс няма място, а в това време в „ Преди обед ” най-вероятно ще е нужно ново лице. Не е изключено Деси Стоянова да остане на работното си място в малкия екран, до момента в който Алекс се върне на работа. При всички положения обаче, в случай че бизнесът й върви сполучливо, както до момента, тя надали ще издържи повече от няколко месеца. Ето за какво в малкия екран бързат да намерят подобаваща заместница, настояват източниците на „ Уикенд ”.

Звездата от „ Преди обед ” не за първи път прави опит да се раздели с дребния екран. Тя стартира работа в бТВ преди 20 години, откакто в продължение на 4 години е работила във вестник „ Сега ”. Пет години в нюзрума са й задоволителни, с цел да потърси по-спокойна работа. Журналистката става зам.-главен редактор на дамско списание. По-леката и приятна работа в печатната медия й дава опция да роди и отгледа умерено своите синове-близнаци. В продължение на 5 години тя написа в списания, до момента в който се завръща в малкия екран като водеща на „ Преди обед ” дружно с Александър Кадиев. Вече 10 години Деси се труди в предаването, което я трансформира в звезда. Но се приказва, че още веднъж е почнало да й писва от напрегнатия работен темп на водещите. Ето за какво е решила да опита сама да си е началник.

Бизнесът й към този момент наподобява с сполучлив старт. Стоянова е оповестила две обществени образования с цени за присъединяване сред 75 лв. да студенти и 135 лв. за тренинг с включена персонална среща с водещата. Скъпите билети са изкупени като топъл самун. Ако продължава в същия дух, Деси скоро може да се поздрави като сполучлива бизнес дама и дефинитивно да обърне тил на дребния екран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР