Една от най-успешните носителки на короната Мис Силикон Жасмина Стоичкова

...
Една от най-успешните носителки на короната Мис Силикон Жасмина Стоичкова
Коментари Харесай

Сама със силикона: Красавицата Стоичкова заряза поредния и о...

Една от най-успешните носителки на короната " Мис Силикон " Жасмина Стоичкова изненадващо разкри, че няма мъж до себе си. Зарязала е следващия, който не й върви по гайдата и не удовлетворява всяко нейно предпочитание. Чаровната брюнетка до неотдавна беше щастливо обвързана, само че към днешна дата е сама. 

Нейни приятелки са в потрес от развоя на нещата, защото гаджето й я е носил на ръце и угаждал на всеки неин каприз. Но очевидно единствено първоначално, щом му е била шута.  Именно той заплати интервенцията й на носа преди няколко месеца и новите фасети, които се виждат от красивата й усмивка. 



Признанието на Жаси пристигна при диалог с почитатели, които й задаваха въпроси в Инстаграм. Там тя показа, че сега е сама и търси нов човек, до който да се разсънва щастлива. 

А какъв би трябвало да е той ли?! Стоичкова дава отговор малко и ясно: " Без комплекси и самоуверен ", какъвто очевидно към този момент някогашният й другар, с който е от януари, не е. На всички ни изглеждаха щастливи, изключително когато я беше завел на шопинг в Истанбул. Но единствено тя си знае какво не му е харесала, че да зареже този бляскав живот. 

 



Припомняме, че хубавицата имаше връзка и със сина на разстреляния висаджия Румен Маринов - Нарциса. " Имахме взаимоотношения, само че останах много разочарована. С толкоз доста хазарт и проиграни пари няма по какъв начин да бъда щастлива ", показа тя при раздялата си с него и запознанството на новия, който зарязала неотдавна, написа show.blitz.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР