Една от най-успешните млади звезди на музикалната сцена - Шон

...
Една от най-успешните млади звезди на музикалната сцена - Шон
Коментари Харесай

Крадци нахлуха в дома на Шон Мендес, взеха колата му

Една от най-успешните млади звезди на музикалната сцена - Шон Мендес, стана жертва на грабеж, и то измежду бял ден. В края на предходната седмица в дома му, намиращ се в Лос Анджелис, проникнали крадци, които са влезели в постройката през един от прозорците. По това време обаче артистът и половинката му Камила Кабело били в жилището, като точно тяхното наличие е осуетило проекта на обирджиите. Двамата са изцяло невредими, предава life.dir.bg.

Установявайки, че в къщата има хора, бандитите отмъкнали каквото могат, стараейки се да изоставен мястото оптимално бързо. Сред откраднатите движимости били и ключовете за паркирания извън джип на изпълнителя, който дал на апашите превъзходен вид за бягство. Само за няколко минути те се натоварили на него и потеглили в незнайна посока, отдалечавайки се от мястото на престъплението.

Няколко дни по-късно полицията забелязала паркиран на улицата автомобил Mercedes G-Class, който изцяло отговарял на описанието на изчезналото транспортно средство на Мендес, а след бърза информация на регистрационния номер, чиновниците на реда разбрали, че това е същият автомобил. По данни на полицейското ръководство той бил в положително положение, без забележими вреди. Заподозрени за грабежа обаче към момента няма, като следствието по случая продължава да тече.

Американската преса допуска, че случаят е обвързван със серия от неотдавнашни кражби на парцели, благосъстоятелност на звезди, измежду които попадат този на Джони Деп в Холивуд Хилс, както и тези на Ким Кардашиян и Кайли Дженър в Хидън Хилс, Калифорния.

През март складовите пространства на Бионсе бяха разрушени два пъти, като от тях бяха откраднати най-различни първокласни предмети, чиято стойност наброява един милион щатски $. Тогава певицата се елементарни с няколко скъпи дизайнерски рокли и дамски чанти, играчки, принадлежали на децата им с рапъра Джей Зи и даже фотоси от персоналния ѝ списък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР