Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с

...
Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с
Коментари Харесай

Михаела Филева става треньор в новия сезон на Гласът на България

Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с опит в оценяването на музикални гении – Михаела Филева – ще се причисли към звездния състав от треньори в шестото издание на Гласът на България напролет на 2019 година по bTV.

Двайсет и седемгодишната певица, текстописец и инфлуенсър ще седне на един от емблематичните червени столове в търсене на най-хубавия глас на България паралелно до обичаните на цялата страна треньори – музикантът и продуцент Владимир Ампов – Графа, рок-легендата Иван Лечев и поп-фолк дивата Камелия.

„ Присъединяването на сполучлив млад реализатор като Михаела Филева към звездите на Гласът на България е естествено продължение на поредицата от триумфи и еуфория, които провокираха последните издания на шоуто. Тя ще придаде нова динамичност в треньорския състав и ще направи борбата за гении още по-оспорвана и забавна”, разяснява Ангелина Белчева, управител Локални продукции на bTV и продуцент на Гласът на България.

„ Познавам Михаела като музикант и имам вяра, че нейната персонална история и силата, която излъчва, ще вдъхновят младите гениите да покажат най-хубавото от себе си на сцената на Гласът на България и ще им помогне да повярват в фантазиите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите “, разяснява носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

Награждаваната четири пъти за БГ изпълнителка на годината Михаела Филева благодари на bTV за опцията да бъде треньор в най-гледаното музикалното риалити у нас и показа вълнението си за новата роля.

„ Впускам се в това предизвикателство с голяма страст и ще се опитам да бъда оптимално потребна за гениите. Не беше толкоз от дълго време времето, в което бях „ от другата страна ", и знам тъкмо какво е чувството, какви са терзанията, несигурностите и страстите на участниците. Знам и по какъв начин могат да бъдат преодолени “, добави Филева, която е определяна като една от най-позитивните персони на музикалната сцена у нас, следвана от стотици хиляди почитатели в обществените мрежи и с милиони гледания в YouTube.

Новият сезон на Гласът на България ще предложи на феновете на bTV и нова порция завладяващи гласове и вълнуващи персонални истории, които ще бъдат следени от близко от най-горещите водещи – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’.

Промени в регламента и спиращи дъха нови детайли във всеки един стадий от шоуто ще трансфорат конкуренцията за премията от 50 000 лв. и купата Глас на България 2019 още по-оспорвана и ще държат артистите и треньорите в напрежение до самия край.

Неповторимите гласове, атрактивните дуо- и трио обединения, както и истинските аранжименти на български и международни шлагери, които Гласът на България предложи на феновете на bTV през последните няколко сезона, трансфораха шоуто в най-гледаното музикално риалити у нас.

Петото издание на Гласът на България притегли близо половината от цялата зрителска публика пред дребния екран или приблизително 1,2 милиона фенове. Тази есен над 3500 артисти от разнообразни краища на света се явиха на предварителните кастинги за шести сезон, като най-хубавите 100 от тях ще бъдат чути от треньорите на „ кастингите на мрачно “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР