Една от най-трудните за елиминиране мазнини е тази в областта

...
Една от най-трудните за елиминиране мазнини е тази в областта
Коментари Харесай

С тези плодове лесно ще стопите мазнините, вижте ги

Една от най-трудните за елиминиране мазнини е тази в региона на талията. Поддържането на коремче, крие риск за здравето на сърцето и останалите вътрешни органи. За да имаме стегнат стомах е значимо да спортуваме постоянно, да обърнем внимание на храните, които консумираме и да сме непрекъснати в напъните си. Здравословната диета би трябвало да включва и избрани плодове.

Нар
Наровете са с високо наличие на антиоксиданти, които оказват помощ да подобрим метаболизма и да изгорим повече непотребни мазнини. Сокът от нар е отлично допълнение към вашата диета. Според някои проучвания, постоянната му консумация понижава риска от струпване на мастни кафези.

Грейпфрут
Освен че са богат източник на витамин С, грейпфрутите съдържат избран тип антиоксиданти, които спомагат за салдото на инсулина. Това са едни от най-хубавите плодове за намаляване. За да се възползвате оптимално от качествата им, хапвайте ги по този начин, а не под формата на фреш.

Ябълки и круши
Чудесни плодове, които съдържат фибри и пектин, който блокира задържането на мазнини и спомага за отслабването. Редовната им консумация ще ви помогне да разрешите казуса със запека, а и са подобаващи за дребни закуски сред храненията.

Портокали
Портокалите са отличен източник на витамин С който взе участие в редица процеси в организма. Спомага за усилване на имунитета, грижи се за здравето на сърцето, очите, забавя ранните признаци на стареене, написа Блиц. Докато витамин С предизвиква загуба на тегло, той въздейства върху синтеза на молекули, значими за метаболизма. Дефицитът на витамина може да е косвена причина за струпване на непотребни мазнини.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР