Една от най-сексапилните звезди на Холивуд никога не е имала

...
Една от най-сексапилните звезди на Холивуд никога не е имала
Коментари Харесай

Без никакъв хумор могат да започнат халюцинации - ПЕНЕЛОПЕ КРУЗ

Една от най-сексапилните звезди на Холивуд в никакъв случай не е имала потребност от спомагателна реклама за триумфа на кариерата си. 

Пенелопе Круз  е от дамите, които в никакъв случай не са се тормозили от извивките на тялото си, дори в противен случай – гордеят се с тях. 

Интересно е да се спомене, че Пенелопе е споделяла в свои изявленията, че в киното избира да играе грозни персонажи.

Според нея сходен облик крие доста повече провокации при изиграването му пред камера, в сравнение с този на физически красива персона.

През 2009 година Пенелопе Круз е удостоена с премия „ Оскар “ в категория „ най-хубава поддържаща актриса “ за осъществяването си във кино лентата на Уди Алън „ Вики, Кристина, Барселона “.

Актрисата се радва на две деца от брачна половинка си Хавиер Бардем – момченце Леонардо и момиченце Луна .

Ако не знаеш, по какъв начин да се държиш, усмихвай се.

За дамите да бъдат положителни не е толкоз потребно. Даже не е полово.

Всяка жена е загадка покрита с плат.

Най-важното умеене, което което получих в света на шоу-бизнеса, е да споделям НЕ. Отказала съм куп изкушения и доста се веселя, че съм го направила.

Амбицията ми е да бъда щастлива.

Нещото, с което съм горда, е способността да се дръзвам на себе си.

Без никакъв комизъм могат да стартират халюцинации.

Съгласна съм, че смехът е най-хубавото лекарство. Той оказва помощ на хората да се отърват от това, което е прикрито надълбоко вътре в тях. Аз съм смешник, обичам да карам хората да се смеят. Ето за какво обичам да вземам участие в комедии.

Сложно е да започнеш кариера, основана единствено на хубостта и по-късно да се опитваш да станеш сериозна актриса. Никой не възприема красивите съществено.

Не е значимо, красива ли си, значимо е каква си.

Не обичам извършването на покупки и безкрайните диалози за рокли и обувки. Дори за аления килим не отстранявам повече от два часа.

Харесва ми ролята, в която на хората им е мъчно да ме разпознаят.

Изкуството е нашият повсеместен език.

Обичам италианската просвета, тя е красива. Обичам италианския език, хората, техния темперамент и музиката … просто ги обичам! Понякога се усещам като един италиански капан в тялото на испанката.

Опитвам се да хапвам здравословна храна. Като цяло, дайте ми една паница с самун, зехтин и сол и аз съм щастлива.

В няколко кино лентата загивам. Честно казано, не ми харесва. По-сложно от това да умираш на екрана е единствено снимането на любовни подиуми. Че какво ново можеш да кажеш на феновете, целувайки се пред камерата чисто гола.

Външният триумф е условен. Испанските артисти ми завиждаха, когато съумях и в Холивуд. А в това време, аз седях в хотелската си стая и плачех, тъй като не разбирах и дума от това, което ми споделяше режисьорът по време на фотосите. Моят британски беше колосален.

Когато за първи път дойдох в Лос Анджелис през 1994 година, напълно не приказвах британски. Можех да кажа единствено две изречения: „ Какво става? “ и „ Искам да работя с Джони Деп “.

Джони Деп е толкоз необикновен, че наподобява на марсианец. Всъщност аз по този начин и го назовавам — Марсианец.

EVERYBODY KNOWS 2019

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР