Една от най-реномираните издателски групи в света, включително на научна

...
Една от най-реномираните издателски групи в света, включително на научна
Коментари Харесай

Сигнал на български лекар за канцерогенен ефект на лекарства за кръвно беше признат от престижна германска медийна група

Една от най-реномираните издателски групи в света, в това число на научна и здравна литература – немската Springer, официализира извънредно значим на български лекари. Става въпрос за публикация на кожния лекар проф. Георги Чернев, оповестена още през 2018 година в македонско научно списание.
Пред проф. Чернев удостовери, че в публикацията се разказва първа сериозна медикаментозна странична реакция за формиране на меланоми при приложимост на препарати от клас медикаменти за кръвно налягане – така наречен. Проф. Чернев съответно уточни и имена – препаратите " Ексфордж " (Exforge) и " Диован " (Diovan), на швейцарския фармацевтичен колос " Новартис " Novartis. По думите му, тъкмо за тях става въпрос в публикацията, която Springer каталогизира в специфичен лист като първи разказани нежелани лекарствени реакции. Списъкът можете да видите!
Обръщам внимание не за примерси в тези медикаменти, т.е. нитрозамини, а за дейното вещество, акцентира проф. Чернев и още веднъж попита за какво швейцарската компания не желае да разяснява, въпреки той да е писал особено писмо. Повече детайлности, както и за правосъдните борби на кожния лекар с българската страна поради научната му работа особено поради сартаните -!
 Професор сигнализира за доста форми на рак след банкет на медикаменти за кръвно. Мълчи ли Борисов? Професор сигнализира за доста форми на рак след банкет на медикаменти за кръвно. Мълчи ли Борисов?
Последните клинични наблюдения за интервала 2019 - 2020 година са извънредно тревожни във връзка с развиването на ракови форми в Бълг...
Съгласно, сартаните имат канцерогенен резултат съгласно наличността на избрани рецептори в клетките на даден човек (т.е. не във всеки случай) - съответно става въпрос за напредък на меланома! Повече детайлности за профилирани научни изявления можете да откриете!

На фотографията: Проф. Георги Чернев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР