Една от най-популярните дизайнерки у нас – Миглена Каканашева, по-известна

...
Една от най-популярните дизайнерки у нас – Миглена Каканашева, по-известна
Коментари Харесай

Топдизайнерката Мегз завъртя главата на бившия зет на Стоичков

Една от най-популярните дизайнерки у нас – Миглена Каканашева, по-известна на необятната общност като Мегз, в последно време разцъфтява неочкавано. След като се замеси в страшна криминологична история, в която беше главен основател, Мегз реши напълно да промени имиджа си.

На първо място тя се зае с благотворителен план, който управлява сама и това несъмнено се харесва както на почитателите и почитателите й, по този начин и на хората, които бяха настроени доста отрицателно към нея.

След това стана ясно, че дизайнерката е дала голяма сума пари, с цел да оправи усмивката си. За никого не е загадка, че зъбите на Мегз много стърчаха и въобще не изглеждаха добре. Е, очевидно и тя е виждала доста добре този собствен минус и по тази причина се е заела да се погрижи за блестящата си усмивка. След като изправи зъбите си, Каканашева несъмнено промени цялостната си визия много съществено.

И очевидно хубостта й не остава незабелязана от мъжката публика, тъй като Мегз съумя да омайност прочут хубавец, който беше претендент шурей и на Стоичков. екссимволът и фантазия на всички дами – Иво Аръков, е като обладан от стилната принцеса, пишат от БЛИЦ.

В събота Мегз беше посетител в предаването му “Мармалад ” и явно той не спря да прави похвали на Каканашева. Нещо повече – без никакво терзание тв водещият сграбчи Мегз в мускулестите си ръце още при влизането ѝ и няколко минути не искаше да я пусне.

Наложи се Радост Драганова и другият посетител – влогърът Балан, да ги разделят. Но и това не беше задоволително на надареният артист – минути по-късно той помоли Балан да си сменят местата, с цел да стои по-близо до амбициозното миньонче.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР