Една от най-популярните актриси в света Ема Уотсън, добила известност

...
Една от най-популярните актриси в света Ема Уотсън, добила известност
Коментари Харесай

Ема Уотсън разкри фрапиращи детайли за сексуалните си предпочитания

Една от най-популярните актриси в света Ема Уотсън, добила популярност с ролята си на Хърмаяни Грейнджър във филмовата поредност за Хари Потър, неотдавна даде обстойно изявление за списание " Вог ", в което разкри пикантни детайлности за интимния си живот.

В него 33-годишната Уотсън показа, че за нея е доста значимо да има полови връзки при взаимно единодушие, тъй като в противоположен случай " това не е същинска връзка ". Тя изясни също по този начин, че по никакъв метод гледа да не обвързва половия си живот с всекидневието, защото това са две изцяло разнообразни неща.

След това обаче родената в Париж британска актриса същински шокира почитателите си, разкривайки, че е почитателка на садомазохизма, половите мечти и ролевите игри със строги господарки.

Уотсън призна искрено, че тези неща ѝ доставят наслаждение и оптимално облекчаване. По думите ѝ точно по този метод е открила какво желае да изпитва по време на секс.

В този подтекст тя добави, че е буйна любителка на така наречен kink секс, практикуван от хора, които са изцяло свободни от предубеждения и които желаят да осъществен своите полови мечти и да изпитат нови чувства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР