Една от най-обичаните български изпълнителки Поли Генова е номинирана за

...
Една от най-обичаните български изпълнителки Поли Генова е номинирана за
Коментари Харесай

Поли Генова е номинирана за „Жена на годината“ 2020

Една от най-обичаните български изпълнителки Поли Генова е номинирана за „ Жена на годината “ 2020 . Тя е измежду четирите претендентки, които се борят за оценката в категория „ Музика “ . Конкурсът на сп. „ Grazia “ за 15-а поредна година отличава вдъхновяващи и сполучливи дами в разнообразни сфери. Победителките във всяка категория по традиция се избират от публиката. Всеки, искащ да поддържа Поли, може да го направи още няколко дни, като гласоподава за нея.

„ За мен е чест да бъда номинирана за жена на годината точно през тази извънредно необикновена и странна 2020. Благодаря на фамилията, екипа и почитателите ми, че ме поддържат и ме въодушевяват да не преставам напред макар сложните и съвсем невъзможни условия, в които ние, хората на изкуството, творим. Приемам тази номинация освен като самопризнание, само че и като отговорност да давам позитивен образец с музиката и плановете си и да насърчавам хората да следват фантазиите си “, разяснява Поли Генова.

2020 година беше повече от сполучлива за изпълнителката, която се завърна стремително на сцената след майчинство, като показа новия си албум „ Твоя “ в края на юли. Той включва както към този момент издавани песни, по този начин и нови части, в това число и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други задгранични реализатори . Пилотният сингъл към албума,, се трансформира в безспорен шлагер и даже направи пробив в най-известния музикален ТВ канал в света MTV . Парчето също стана най-слушаната българска ария в родния ефир и дълго време беше преди всичко в класациите на малките екрани и радиата.

Наскоро Поли направи впечатляващо присъединяване в едно от най-популярните ТВ излъчвания сега – „ Маскираният артист “ . В него тя влезе в облика на „ Очите “ , който завоюва благосклонностите на феновете.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР