Една от най-любопитните теми свързани с родните инфлуенсъри е колко

...
Една от най-любопитните теми свързани с родните инфлуенсъри е колко
Коментари Харесай

Конрад разкри колко печелят инфлуенсърите

Една от най-любопитните тематики свързани с родните инфлуенсъри е какъв брой печелят от изявленията си в обществените мрежи. Според едни печелят толкоз доста, че не е задоволително да работят нещо друго, с цел да имат добър метод на живот. Емил Конрад, който е един от първите ютубъри в България, а сега е под номер 12 в ранглиста на най-успешните фрагменти в този отрасъл, разкри по какъв начин в действителност стоят нещата и дали толкоз елементарно се печели от гледания на клипчета.

"Ютубърите не могат да споделят сигурно кой какъв брой печели, само че има и такива, които злоупотребяват, подвеждат, че от това не се печели, което не е по този начин. Горе-долу би било сред 100 $ и 300 $ в случай че имаш над 100 000 гледания, само че това зависи и от други параметри ", разяснява в "Преди обед " Конрад, който последно зарадва феновете си с Книга за оцветяване за възрастни. Той персонално съумява да се самоиздържа единствено от тази си активност, като може да се похвали с много спонсори в лицето на доста огромни компании. Успешният младок обаче отхвърли да разкрие какъв брой му заплащат за рекламна фотография в Инстаграм, защото това е конфиденциална информация.

"Големите ютубъри печелят доста добре. Първите две-три години аз не можех да се устоявам от тази активност. На сегашен стадий нещата са напълно други ", хвали се момчето със сините очи.

На въпроса "Какво се харчи най-вече в ютубърството, какво би било топлият самун в тази активност? ", Емо е безапелационен, че доста постоянно материалите, които осъществя за нула време получават най-силен рейтинг. "Нещата, които минимум очакваш. Понякога полагаш доста старания за обещано видео, обмисляш го и хората не го гледат чак толкоз. В същия миг правиш нещо без доста старания и не мислиш, че ще е толкоз забавно, а става супер гледаемо ", съобщи пред Деси Стоянова любимецът на тийновете, който в едно от последните си видеа описа по какъв начин е намерил биологичните си родители.

Според него има инфлуенсъри и влогъри, които злоупотребяват с похватите в правене на видеа и постове, сервират информация, която няма нищо общо с действителността. Кои са лицемерните му сътрудници обаче можело да се разбере под мненията на публакициите им, където коментиращите изричат мнението си за тях. "Ако посоча имената им ще стане огромна драма. Неискрени са с това което споделят за себе си и това прави усещане и се отразява в коменатрите за тях ", заключи Конрад.

Един от най-тенденциозните похвати за трупане на лайкове бил посредством децата на тези инфлуенсъри, които са родители. "Експлоатира се с деца. Всички хора, които имат ги снимат непрекъснато, тъй като имат доста повече лайкове на фотосите си. Не приказвам за тези, които споделят една фотография, а тези които пускат по най-малко 10-20 фрагменти.

Личният живот е тематика табу за Емил, който до момента не е показвал гадже, а също по този начин не е и коментирал половите си увлечения, защото доста пъти почитателите го предизвикат с подмятания, че е гей. "Нямам гадже. Хората спекулират с тази тематика. Постоянно ме питат, а на мен не ми е забавно да споделям по въпроса. Това си е моя работа ", безапелационен е ютубърът.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР