Една от най-красивите носителки на титлата Мис България в последното

...
Една от най-красивите носителки на титлата Мис България в последното
Коментари Харесай

Ромина и Дарко имат двоен празник

Една от най-красивите носителки на купата " Мис България " в последното десетилетие - Ромина Андонова, и чужденецът в родния футбол, оставил единствено позитиви с играта си у нас - Дарко Тасевски, от години живеят в Тайланд, където той играе. Именно там те основават не просто семейство, а многодетно такова. Дария, Давид и Антонио са плод на тяхната обич, а от две години насам техният Св. Валентин е преместен по значимост от рождения ден на най-малкото им детенце - Антонио, който е роден на 15 февруари. Очевидно Ромина се е отчела към Дарко с най-безценния подарък за цялостен живот.

A post shared by Romina Andonova-Tasevska (@rominaandonova) on Feb 13, 2018 at 5:13pm PST

Тя с усмивка споделя пред списание Umbrella Bar Magazine: " Спомням си, че първата година, когато Дарко пристигна в Тайланд, беше тъкмо към Св. Валентин и желаех да го изненадам. Изпратих му от България колаж от наши фотоси и шоколадови бонбони във формата на сърца, които обаче тотално се бяха разтопили, до момента в който ги получи. "

A post shared by Romina Andonova-Tasevska (@rominaandonova) on Feb 7, 2018 at 11:19pm PST

Тази година се обрисуваше двамата да не бъдат дружно на празника заради неговите задължения с тима, само че Ромина прелетя дистанцията от Банкок до Кон Каен, дружно с трите им деца, с цел да бъдат дружно за двойния им мотив. Те възнамеряват тази вечер, когато приспят децата, да си устроят сантиментална вечеря на терасата на комплекса, в който са отседнали, и с чаша вино да полеят любовта си. " Подобно на доста други празници от западния свят и Св. Валентин се отбелязва много охолно в Тайланд. Навсякъде, от огромните търговски центрове до обществения превоз, е украсено с доста сърца и цветя. В обилие се оферират красиви и тематични дарове. Атмосферата в действителност е доста приятна и сантиментална ", споделя хубавицата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР