Една от най-красивите ни миски призна нещо покъртително наскоро, което

...
Една от най-красивите ни миски призна нещо покъртително наскоро, което
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева страдала от...

Една от най-красивите ни миски призна нещо покъртително неотдавна, което възпламени обществените мрежи за минути. Става въпрос за Теодора Бургазлиева, която се окичи с короната за най-красива българка през 2002 година, оповестява БЛИЦ.

Оказва се, че хубавицата от Поморие е страдала от... липса на самочувствие. Колкото и безумно да звучи, това е реалност, за който самата тя споделя в елементи.

" Когато бях дете страдах от липса на самочувствие. Аз бях доста срамежлива, тиха, постоянно се пробвах да се впиша. Гледах готините деца с почитание и любознание. Мислих си, че самочувствието е нещо, с което се раждаш. По-късно осъзнах, че това е нещо, което можеш да изградиш ", написа Теди в профила си и прибавя, че ѝ е лишило години, до момента в който придобие нужното самочувствие.

Както е известно манекенката живее в Ел Ей, където е безпределно щастлива с мъжа и децата си. Преди години тя се разведе с Александър, огромният наследник на футболната легенда Стойчо Младенов, само че по всичко наподобява, че е разкрила огромната обич в лицето на актуалната си половинка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР