Една от най-коментираните плеймейтки у нас – Деси Фотосесията, отказа

...
Една от най-коментираните плеймейтки у нас – Деси Фотосесията, отказа
Коментари Харесай

Деси Фотосесията отказала да преспи с Джизъса заради Есмер

Една от най-коментираните плеймейтки у нас – Деси Фотосесията, отхвърли секс на някогашния национал Благой Георгоев, дочу HotArena.

Скандална оферта е отклонила плеймейтката Деси Димитрова. Брюнетката от Търговище е била калесвана да взе участие в скрит план, който да компрометира някогашния национал и сегашен футболист на съветския " Оренбург " Благой Георгиев през личното му семейство.

Целта на постановката е била известният със слабите си ангели полузащитник да утежни и без друго разтърсените си връзки с шампионката по танго Есмер Омерова . Не е загадка, че поради непрекъснатите клюки за изневери от страна на Джизъса, къде истинни, къде не, рускинята най-редовно има търкания с мъжа си.

" Преди няколко месеца от една телевизия ми се обадиха и ми предложиха да създадем скандал с прочут футболист, който има семейство, има деца... Става дума за Благо Джизъса. Трябваше да вляза в ролята на изкусителка, да го изкуша и по този начин да скапва фамилията му. Може би доста девойки биха се съгласили, тъй като това е бърза популярност. За мен обаче това е извънредно грозно. Категорично отхвърлих, тъй като не желая да се свързва името ми с подобен пиар ", разкрива плеймейтката в светското предаване на ПИК TV " Жълтите вести ".

В началото на годината фамилията на Благой и Есмер даже бе пред бракоразвод, като двойката едвам избави брака си. Той обаче продължава да виси на косъм, най-малкото заради обстоятелството, че Георгиев би могъл да стане жертва на сходни заприказва за ефирен рейтинг когато и да е.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР