Една от най-колоритните участнички в шоуто на Би Ти Ви

...
Една от най-колоритните участнички в шоуто на Би Ти Ви
Коментари Харесай

Венета от Ергенът вече е Йълдъз

Една от най-колоритните участнички в шоуто на Би Ти Ви " Ергенът " е добавила турско име към родното си.

Това е Венета Костова от Дупница, която в първия сезон на риалитито направи усещане със своя радостен манталитет и увлечение към чашката. В обществените мрежи тя е прибавила името Йълдъз към персоналното и фамилното си име по паспорт. Каква е повода? Блондинката неотдавна ходила на гадателка в София, която твърдяла, че има дарба да вижда предходни животи на своите клиенти. Жената й споделила, че в предишния си живот се е казвала Йълдъз, което на турски значи звезда. На Венета това доста й харесало, по тази причина решила отсега нататък да се подписва Венета Костова-Йълдъз – с нещо като артистичен псевдоним.

Извън ходенето по врачки дупничанката споделя, че в последно време не работи, само че пък се е отдала на долче вита. Тя не разкрива по какъв метод се устоя, само че се хвали, че през лятото е почивала в Созопол, Свети Влас, Слънчев бряг, Анталия и Халкидики.

През зимата пък правела проекти да отскочи до остров Бали или до Филипините. На фона на тези пътешествия обаче най-любимото й място било Доспат. Там постоянно гостувала на своя другарка на име Нериман, която имала мъж и две деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР