Една от най-колоритните участнички в Ергенът“ Алекс Гърдева изненада всички

...
Една от най-колоритните участнички в Ергенът“ Алекс Гърдева изненада всички
Коментари Харесай

Истина е! Вижте какво прави Алекс от „Ергенът“ със 17 години...

Една от най-колоритните участнички в „ Ергенът “ Алекс Гърдева изненада всички с избора си на гадже, след фиаското с Виктор Стоянов. Приятелят й Живко е с цели 17 години по-млад от нея и тази година беше зрелостник, писа „ Галерия “.

Момчето приключи гимназия в родния си град Бургас и в този момент се е отдал на спорта. Огромната разлика във възрастта на новоизлюпената двойка въобще не тормози 35-годишната психоложка и инфлуенсърка, която към този момент беше на сантиментална отмора с гаджето си в Турция.

 



Доскоро двамата криеха връзката си, само че към този момент пускат сторита в обществените мрежи, които изчезват от профилите им след 24 часа. Двамата се срещнали в обща компания, а любовта ги върхлита незабавно. Младото лъвче си изгубило акъла по хубавицата и незабавно подхванал първата крачка. В началото Алекс се тормозила най-много поради възрастта му, само че по-късно не устоява на чара на младока.

 



Любопитна детайлност е, че Живко е брат на фолк певицата Лидия. Младежът, също като Алекс има много почитатели в Инстаграм, близо 10 хиляди, а фотосите му се радват на стотици лайкове и фенове. Особено тези от фитнес  залата, където той пъчи мускули и демонстрира супер изваяно тяло с плочки на корема. Има и няколко фотоса със сестра му Лидия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР