Една от най-известните футболни съпруги Уанда Нара се ядоса на

...
Една от най-известните футболни съпруги Уанда Нара се ядоса на
Коментари Харесай

Уанда Нара остана по дантели и скочи на хейтърите /снимки/

Една от най-известните футболни съпруги Уанда Нара се ядоса на злобарите в обществените мрежи, че се е подлагала на пластични интервенции. Половинката и сътрудник на Мауро Икарди от ПСЖ избухна с ново горещо видео, в което демонстрира напълно естествената си хубост.
„ Тялото на всяка жена претърпява друга промяна. Тялото ми е претърпяло пет бременности, пет цезарови разрези и макар че можех да си го разреша, не съм имала нито едно удължение на кожата или липосукция.
Чакайте, отслабнах пет пъти и бях подложена на критика неведнъж, съвсем постоянно от дами. Всяко тяло е друго, всяка жена избира какво да прави с метода, по който наподобява. От рецензията в никакъв случай не ме боли, тъй като всички сме разнообразни и всички сме специфични и постоянно ще има някой, който ще бъде по-твърд или по-слаб “, показа 34-годишната аржентинка, която обича да демонстрира тялото си на своите 7,4 милиона почитатели в Инстаграм.
„ Това, което ме разграничава, е личността ми и сигурността ми. Хирург няма да промени това. Мнозина гледат външността и не осъзнават, че това, което в действителност кара хората да се влюбят бясно, е личността на човек “, добави зашеметяващата русокоска, която има три деца от някогашния си другар Макси Лопес и две от Мауро Икарди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР