Една от най-известните близначки у нас – Божидара Бакалова, ще

...
Една от най-известните близначки у нас – Божидара Бакалова, ще
Коментари Харесай

Само в "Шоу: Скандалната близначка Бакалова влиза във „Фермата”

Една от най-известните близначки у нас – Божидара Бакалова, ще е част от звездния състав в идния сезон на мегапродукцията „ Фермата “ по бТВ. Сестрата на именитата Мис България Ивайла Бакалова влиза в най-суровия сезон на шоуто и ще се подложи на съществени физически натоварвания. Божидара, която сама дефинира себе си като храбрец, тъй като по китайския хороскоп е зодия Петел, няма боязън от претърпяното от близначката й преди няколко години в друго риалити – „ Къртицата”, когато Ивайла по време на тестване напряко раздроби крайници си. Тогава тя беше изстреляна с катапулт при една от игрите в предаването и трябваше да се приземи върху отвесна мрежа. Ивайла обаче се оплете съдбовно в мрежата и кракът й се оказа строшен на шест места. Близо година Бакалова беше по рехабилитации, с патерици и едвам се раздвижи и проходи, даже към момента твърди, че не е предполагала, че толкоз мощна болежка съществува.

Преди влизането си във „ Фермата” Божидара признава, че не е готова физически за това, което й следва, както и че в никакъв случай не е полагала фермерски труд. Въпреки това обаче тя влиза за победа и е сигурна, че мощният й темперамент ще й помогне.

„ През целия си живот Божидара е била измежду странни птици по празненства. Затова ще бъде забавно да я забележим по какъв начин се схваща с фермери, каквито евентуално ще има в предаването, и то на тяхна територия”, споделят околните й.

Тя обаче няма терзания. Поканата на продуцентите и водещите на хитовото риалити Иван и Андрей я изненадала, само че тя незабавно споделила „ да “. Приела като знак от горната страна, че това се случва в годината на Петела, тъй като и тя била родена в такава и търсела ново начало, както е озаглавен и сезонът на предаването.

„ Влизам, с цел да си каля духа, да видя по какъв начин ще бъда предизвикана на енергийно равнище. Не съм се занимавала в никакъв случай с това, само че с цел да си добър служащ или каквото и да е – първо би трябвало да си с добра душа, “ разсъждава дизайнерката. „ Всеки човек би трябвало да се свърже със земята, на някакво равнище може би ми е пристигнало времето за това”, счита Божидара.

Волейболният първенец Владо Николов и артистът Иван Ласкин са другите звезди, които Иван и Андрей към този момент оповестиха. Интересът и от страна на известните персони бил огромен, тъй като концепцията на „ Фермата “ е да бъде положително и градивно предаване, да предложи опция на евтините зрелища, с които ни заливат, изясняват от екипа. Кои ще бъдат останалите известни имена към момента не е ясно, само че до старта на 10 септември и тази загадка ще бъде разкрита, дават обещание те.

В медийното пространство към този момент се завъртя името на различен прославен артист – Асен Блатечки, който беше лице на бТВ, само че сега е изпаднал във финансово усложнение. Той също има потребност от тези 100 000 лв. премия, които ще вземе спечелилият, разясняват клюката в артсредите. Кой е политикът, за който продуцентите към този момент оповестиха, че също ще хване мотиката - ще стане ясно в идващите дни. Участниците в предаването ще бъдат общо 21. Освен известните персони във „ Фермата “ ще има и доста ярки облици на елементарни хора, дават обещание от мегапродукцията.

Последователка на Дънов

Дара, както я назовават приятелите й, доста се увлича по езотерика и астрология. Луда е по учението на Петър Дънов и непрестанно се придвижва в други измерения. Иска да покаже на хората, че в ексцентричните хрумвания за религии и пространства има истина. Хората би трябвало да пазят душите си, това желая да им кажа, сподели русата сестра Бакалова.

В шоуто Божидара ще носи облекла, ушити от нея самата. „ За мен е доста значимо с какво съм облечена, доста ми въздействат облеклата. Ще ми би трябвало мъжка сила, с цел да се оправям с тестванията, по тази причина съм си направила такива. Даже имам колан и кубинки, да ми е по-бойно”, изяснява Бакалова.

Светската персона обаче се опасява не от селския труд, а от неналичието на хигиена. Чудела се по какъв начин ще издържи, в случай че се наложи да търпи миризмите на останалите фермери, или в случай че няма вода, с цел да се къпе.

Любовта й и към дами, и към мъже

Името на Божидара Бакалова се свързва и с много разкрепостено държание, тъй че феновете може и да видят изненада, разясняват в светските среди. От години Бакалова не крие, че харесва дами, само че не връща и мъжко внимание. Така че любовни искри не са изключени сред нея и всеки от участниците, без значение от какъв пол е. Важното е да сме на едно енергийно равнище, споделя във връзка пола на половинката си Божидара.

В предишното русокоската беше засичана в близки контакти със Зара от първия „ Биг брадър”, а най-дълга беше връзката й с певицата Люси Дяковска. Самата Люси призна връзката им публично и даже съобщи, че я обича пред немския вестник „ Билд “. Дара обаче не била подготвена за сериозна връзка и месеци по-късно се прибра в България. Според осведомени сега Дара е по-близка с мъж.

Препитват фермерите по история

Тази година участниците във „ Фермата “ ще оцеляват в предаването освен с помощта на умелост и селскостопански знания. Тези, които се борят да завоюват, ще би трябвало да бъдат чудесно готови върху българската история, тъй като и най-малката неточност от една сбъркана година да вземем за пример може да докара до отпадане на другояче мощен състезател, който не е внимавал в час. На участниците, а и на феновете, ще бъдат показвани и традиции от разнообразни краища на България, които съществуват и до през днешния ден. Връщането към корените, възраждането на българския дух и по какъв начин един актуален човек може да живее в естетика с природата, без да бъде свръхконсуматор, са сюжетите, които ще следи „ Фермата” 3.

Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР