Една от най-горещите участнички в Къщата на инфлуенсърите“ подлудява всички

...
Една от най-горещите участнички в Къщата на инфлуенсърите“ подлудява всички
Коментари Харесай

Tattstoner крие тайно гадже? Всички подозират бивша риалити звезда

Една от най-горещите участнички в „ Къщата на инфлуенсърите “ подлудява всички с красивото си тяло, доста татуси и свободно държание. Стефани Разсолков, както е същинското име на най-секси българката в OnlyFans изобщо не се тормози, нито да се къпе гола, нито да си приказва право в очите с останалите участници.

Виж още: Бавните стъпки към фантазията! Поля и Митко демонстрираха напредъка, ето по какъв начин ще наподобява къщата им 

Докато тя е в къщата обаче на открито се развихри сериозна конспирация към нея, тъй като почитателите й в обществените мрежи я заподозряха в загадка връзка и то не с кого да е. За нейно скрито гадже беше посочен много по-големият от нея Борислав Борисов от „ Биг Брадър “, по-известен като Боби Ръгбиста. 

Виж още: Балан изригна против хейта за новата кола: „ Прости са и елементарни ще си останат “

Както знаем мачото, който изчезна от светлините на прожекторите, беше дълги години с Никита Джонсън и около нея се научи да татуира доста добре. Боби живя известно време в чужбина при изгората си, а по-късно двамата се реалокираха у нас. Още преди да се разделят обаче, съседи са засичали много красиви мацки в къщата му в Банкя, където Боби водил девойките, с цел да ги татуира.

Запознати настояват, че една от тях доста им напомняла Стефани още до момента в който не била с черни екстеншъни и толкоз татуировки. Tattstoner има и рус интервал и точно през него е засичана пред къщата на Боби, а една от татуировките й май е негово дело. Дали е имало игра сред двамата, дали фактически са дружно или това са единствено злословия – следва да разберем, само че историята ни се коства много подозрителна.

Изображение: https://www.instagram.com/tattstoner3.0/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР