Една от най-големите трудности, пред които трябва да се изправи

...
Една от най-големите трудности, пред които трябва да се изправи
Коментари Харесай

Най-печелившите бизнес идеи за последните 30 години

Една от най-големите компликации, пред които би трябвало да се изправи всеки човек, който желае да стане бизнесмен, е да дефинира кои са най-печелившите бизнес хрумвания, с които може да се оправи. В света на бизнеса няма магическа формула, която да знае по кое време един предприемачески проект може да успее, макар че има способи като " Lean Startups " да вземем за пример, които понижават риска от неуспех. Въпреки това съществуването на доста бизнес хрумвания, които са били печеливши в предишното, ви разрешава да се учите от триумфите на други хора и да взимате някой от техните хрумвания.

Ние се фокусирахме върху компилирането на някои от най-печелившите бизнес хрумвания през последните години, с цел да можете да ги анализирате какви са били аргументите за техния триумф и в случай че е допустимо, да се поучите от тях, ако започнете да вършиме личен бизнес.

И по този начин... Безспорният Номер1 - Фейсбук

Фейсбук е обществена мрежа с толкоз голямо въздействие по целия свят, че надали се нуждае от каквото и да е показване. В момента има над два милиарда и половина регистрирани консуматори, което я прави несъмнено най-голямата от всички обществени мрежи.
Вещите, които пречат на безжичния интернет
Всеки в някакъв миг се е оплаквал от неприятен интернет. Причината може да бъде неприятно предоставена услуга, само че и предмети, които пречат на д...
Прочети повече
Тази цифра обаче не беше реализирана за една нощ. По-специално, историята на Фейсбук датира от октомври 2003 година, когато младият студент от Харвард Марк Зукърбърг има концепцията да сътвори уеб страница за своите сътрудници студенти. Този уебсайт се споделяше Facemash и нямаше друга функционалност с изключение на да класира и прави оценка привлекателността на учениците.

Сайтът не просъществува дълго, защото след няколко дни беше затворен заради неразрешено потребление на фотосите. Въпреки че животът му беше къс, той реализира страховит героизъм: над 22 000 гледания.

Зукърбърг обаче не се отхвърли, сътвори Фейсбук, обществената мрежа продължи да процъфтява, до момента в който не стана това, което е през днешния ден и детронира MySpace - обществената мрежа, която беше неоспорим водач в Интернет по това време време.

Netflix

Netflix е друга от най-печелившите бизнес хрумвания през последните години, за които бяха разпространявани стрийминг сериали и филми. В момента има над шестдесет и два милиона клиенти в над петдесет страни. Освен това на неговата платформа всеки ден се възпроизвеждат над 100 милиона часа наличие.
Колко консуматори употребяват сателитния интернет на Мъск?
SpaceX, галактическата компания на най-богатия човек в света Илон Мъск, разгласи по какъв начин се развива сателитната интернет услугата Starlink, по в...
Прочети повече
Гугъл

И най-после, една от най-печелившите бизнес хрумвания през последните тридесет години е Гугъл. Историята на безспорния водач в интернет търсачките стартира през 1995 година В Станфорд, амбициозният студент Лари Пейдж се среща със Сергей Брин.

Въпреки доста спорните хрумвания, и двамата визионери вземат решение да обединят напъните си в един и същи план след една година. И двамата се заемат с създаването на търсачка. Тази търсачка се наричаше Backrub.

Не след дълго Backrub получи името Гугъл, което се отнася до математическия израз за цифрата едно, последвано от 100 нули. Смисълът на фразата беше, че задачата на Брин и Пейдж беше: да провеждат и съберат цялата информация в Интернет, тъй че да бъде елементарно налична.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР