Една от най-активните напоследък участнички в любовното риалити Ергенът, Кристина,

...
Една от най-активните напоследък участнички в любовното риалити Ергенът, Кристина,
Коментари Харесай

Кристина призна, че е напълняла с 9 кг. в Ергенът

Една от най-активните в последно време участнички в любовното риалити " Ергенът ", Кристина, разкри пред почитателите си в обществените мрежи, че си е тръгнала от шоуто с 9 кг по-тежка.

Освен че направи колаж с фрагменти от влизането си в предаването и близо два месеца по-късно, тя даде да се разбере какво е асъдействало за напълняването й и по какъв начин е съумяла да се оправи с този проблем.

" 90% от дамите качихме килограми вътре. Начинът по който живеех до този миг просто рухна! Лично аз съумях да кача 9кг тъй като преди всичко нямах надзор върху всекидневието си и храната, която консумирах ", написа Горджъс, допълвайки, че, с цел да се оправи със напрежението, организмът й е желал да получава храна.

Кристина описа, че е консумирала толкоз шоколад и сладко, колкото е приела за целия си живот досега. И най-много - не е имала време да тренира.

" Бъдещи ергенки тези препоръки са за вас: Знам че няма да ви е до спорт! Знам че ще сте изморени! За това доста внимавайте с храната!!! ", написа още Кристина.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР