Една от коалициите, която беше сформирана в риалити предаването Игри

...
Една от коалициите, която беше сформирана в риалити предаването Игри
Коментари Харесай

Плътно зад гърба им: Илиян яростно защити Мани и Фейгин след изобличаването им в "Игри на волята"

Една от обединенията, която беше образувана в риалити предаването " Игри на волята " този сезон, беше тази на Илиян, Мани и Фейгин. Тримата несъмнено съумяха да се сближат по време на цялата Игра и постоянно мнението им беше против това на другите от Супергероите.

Виж още: Мирише на бракоразвод? Непознат мъж целува буйно краката на Галена

След излизането на Илиян двете девойки като че ли се сринаха и някак одобриха тази елиминация като нещо, за което би трябвало да си върнат на всички в племето.

Виж още: Виктория стана антигероят в " Игри на волята "? Защо нападнаха волейболистката онлайн

Точно това е повода на борбата преди обединяването на племената Мани и Фейгин да саботират тима си, с цел да изгубят и да бъдат разпръснати в другите две племена. След вчерашния удар под кръста, в който девойките бяха разобличени пред всички на Арената, Илиян ги отбрани в обществените мрежи: " Благодаря на девойките, че извършиха задачата и по този начин се почувствах все едно още съм в играта. Най-смелият ход, юридически в миналото в " Игри на волята "!! Заслужавате ново начало и това беше най-адекватното нещо, което можехте да извършите. Щом не желаят трима ни на едно място, значи Супергерои няма да има ", извънредно съобщи моделът. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР