Една от гранд-дамите на родната поп-музика, Силвия Кацарова, откри отново

...
Една от гранд-дамите на родната поп-музика, Силвия Кацарова, откри отново
Коментари Харесай

И млад, и хубав! Ето го съпруга-милионер на Силвия Кацарова, с когото тя намери щастието в зряла възраст (СНИМКИ)

Една от гранд-дамите на родната поп-музика, Силвия Кацарова, откри още веднъж любовта в зрелост и оттогава насам щастието я съпътства непрекъснато. Прочутата певица обаче не обича да парадира с обичания мъж и рядко театралничи с него на събития.

 Силвия Кацарова женитба

В музикалните среди се шушука, че Силвия държи на къса каишка богатия си брачен партньор – милионера Любомир Димитров. В работата си той може да е истински звяр, за който няма граници и забрани, само че когато е с жена си, е по-нисък от тревата, разясняват познати на фамилията.

У дома той я гледа като писано яйце, а от връзката на майка си най-доволна била щерка й Теди, която се радвала откровено на майчиното благополучие. Любопитното тук е, че Любомир е с цяло десетилетие по-млад от брачната половинка си и двамата са остаряла ученическа обич.

Преоткриват се, когато и двамата са в зрелост, само че това единствено ускорява възприятията и привързаността им.

 Силвия Кацарова и Любомир

Като същински любящ брачен партньор, милионерът не спирал да обсипва певицата с прескъпи дарове – единствено преди 2-3 години й подари чисто ново Ауди финален модел, чиято цена тогава беше близо 100 хиляди лв..

През 2020-та, когато бе премиерата на биографичната книга на Силвия, брачният партньор й я поддържаше от първия ред в залата, а някогашната й половинка, музикантът Милчо Кацаров, държа слово на сцената. Двамата съпрузи са в прелестни връзки, колкото и да не им се има вяра това на близките.

 Силвия Кацарова брачен партньор

По думите на Теди майка й се е бракувала по обич, не по сметка, и в никакъв случай не я е виждала толкоз щастлива, написа столичен седмичник, представен от zajenata.bg.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР