Една от горещите теми през това лято е бъдещето на

...
Една от горещите теми през това лято е бъдещето на
Коментари Харесай

Рангник отказал Тухел за Роналдо

Една от горещите тематики през това лято е бъдещето на Кристиано Роналдо. Португалецът не се появи за лятната подготовка на Манчестър Юнайтед и имаше предпочитание да премине в тим, който играе в Шампионската лига, само че това по този начин и не се случи и в последна сметка той най-вероятно ще остане на “Олд Трафорд ”.

Неговото име бе свързвано с трансфер в Челси няколко седмици, само че в последна сметка до такава договорка не се стигна. Вестник “Таймс ” оповестява, че крайното решение на Томас Тухел да се откаже от опцията “сините ” да вземат Кристиано Роналдо е бил диалог с към този момент някогашния краткотраен управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник. Двамата германци се познават чудесно и Тухел е звъннал на някогашния си наставник, с цел да разиска обстановката към португалеца, само че явно чутото го е отказало от сходна концепция. 

Привличането на Роналдо също по този начин е била концепция, която се е коствала доста примамлива за новия притежател на отбора Тод Боели, само че в последна сметка той също е бил уверен от Тухел, че не това е вярното решение за укрепване на лондончани в предни позиции.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР