Една от големите звезди на родния волейбол – Цветан Соколов,

...
Една от големите звезди на родния волейбол – Цветан Соколов,
Коментари Харесай

Цветан Соколов се оттегля от националния отбор

Една от огромните звезди на родния волейбол – Цветан Соколов, разгласи края на своята кариера в националния тим.

На няколко пъти в последните месеци Соколов загатна, че олимпийската подготовка ще е последното му съревнование с националната фланелка, а при прибирането си от Китай, той публично разгласи новината.

“Това беше последният ми шампионат с националния тим. Нямам какво да прибавя, тъй като го одобрявам прочувствено. Беше наслаждение и чест да пазя герба, знамето и цветовете на България. Благодаря за всички страсти и извървяния път.

 Снимка: bvf.bg

Трябва да кажа “край ”, тъй като има нови момчета, които би трябвало да поемат по пътя. 17 години съм в националния и мисля, че е изцяло задоволително. Доста мъчно решение беше, премислям го от една-две години. Тялото ми не устоя на натоварването и не съм това, което мога да бъда.

След тежък сезон пристигам и някаква травма непрекъснато ме стопира да давам всичко от себе си. Този сезон се стараеха да бъда на 100%, за жал не можахме да създадем последната стъпка към Олимпиадата. Винаги се борехме, само че както постоянно малко не ни доближи.

Има доста млади и надарени момчета, които заслужават късмет да минат сложния път. Трябва да изтърпят спадовете, грешките и проблемите. Аз първата си година в националния не бях най-хубавия, само че всеки би трябвало да се стреми да реализира задачите си ”, сподели Соколов, а цялото му изявление вижте във видеото.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР