Една от големите звезди на Ливърпул - Мохамед Салах, говори

...
Една от големите звезди на Ливърпул - Мохамед Салах, говори
Коментари Харесай

Салах: Следващият сезон оставам в Ливърпул

Една от огромните звезди на Ливърпул - Мохамед Салах, приказва на брифинг преди финалния мач в Шампионска лига против Реал Мадрид. Големият мач е идната събота от 22,00 часа българско време във френската столица Париж. Египтянинът призна, че ще остане да играе при "червените " и през идващия сезон, откакто договорът му с тима изтича в края на идната акция, а по-късно ще се види какво ще се случва с неговото бъдеще.

„ Не съм фокусиран върху моя договор тъкмо в този миг. Става въпрос единствено за тима. Това е извънредно значима седмица за нас. Искам още веднъж да спечелим Шампионска лига. Искам да вижда Хендо (бел.ред – Джордан Хендерсън) с тази купа в ръцете му още веднъж “, стартира Салах на брифинга.

„ Със сигурност оставам в Ливърпул и през идващия сезон. След това – ще забележим “, отсече нападателят на „ алените “.

„ Помня доста добре финала против Реал в Киев. Тогава напуснах терена в 30-ата минута, а това беше най-лошият миг в моята кариера “.

Той приказва също по този начин за това по какъв начин се е справил след двата неуспеха с родината му Египет. „ Бях доста отчаян по-късно, което се случи с националния тим, само че се върнах в Англия и не желаех да мисля повече. Имаше да играем за още три или четири купи и мислех единствено за това ", приключи египтянинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР