Една от големите надежди на България за златен медал от

...
Една от големите надежди на България за златен медал от
Коментари Харесай

Карлос Насар: Минавал съм през всички гадости, за да си науча уроците

Една от огромните очаквания на България за златен орден от Олимпийските игри в Париж - Карлос Насар съобщи, че е подготвен на всичко, с цел да стигне до купата на Игрите през тази година. 19-годишният суперталант в щангите гостува в подкаста " Код Спорт ", където за първи път описа за най-тежките моменти в своя живот. Той обаче е безапелационен, че вярата му в Бог му оказва помощ да ги преодолее.

" Господ е бил зад мен в целия ми живот. Той е в сърцето ми и е моята опора в сложните моменти. Всичките ми триумфи се дължат на него ", съобщи роденият в Париж Насар и призна, че вижда символика в това, че Олимпийските игри през тази година са точно във френската столица.

В прям диалог Насар приказва за неналичието на бащина фигура в своя живот, описа по какъв начин е дал всичките си спестявания, с цел да се възвърне от тежката интервенция на крайници, показа прочувствени моменти от мъчителната загуба на неговия треньор - Илиан Илиев, и за първи път разкри по какъв начин се е стигнало до случая, при който бе арестуван след гонка с полицията.
 Насар: Кракът ми беше на сол, доста хора ми обърнаха тил
Насар: Кракът ми беше на сол, доста хора ми обърнаха тил

Топтежкоатлетът ни дал 60-70 000 лв. за възстановяване
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР