Една от думите, с които описваме изминалите година, е „адаптация“.

...
Една от думите, с които описваме изминалите година, е „адаптация“.
Коментари Харесай

През 2021 г. българинът все повече предпочита виртуалната пазарска количка

Една от думите, с които описваме миналите година, е „ акомодация “. Динамиката на събитията се трансформира в интензивен курс по пригаждане, и може би най-хубавият резултат от тази обстановка, е лекотата, с която започнахме да одобряваме всяка последваща смяна. Не просто да я одобряваме, а да откриваме и ценим удобството, което тя ни носи. Едно от скъпите преимущества на новата цифрова действителност е времето, което се научихме да пестим. Вече съвсем всичко може да бъде направено онлайн и през 2021 година от ден на ден хора разчитат на това улеснение. Тенденцията е непрекъсната, изключително когато приказваме за желанията на клиентите във връзка с разплащането с карти и електронната търговия.

Онлайн извършването на покупки продължава да нараства с огромни темпове, като изключително сензитивна е динамичността при онлайн поръчките на храна и хранителни артикули. Семейните вечери все по-често „ се подготвят “ отдалечено, а хладилникът вкъщи се зарежда с виртуална обиколка из магазина. Неслучайно от ден на ден българи избират този вид – с изключение на по-бърз, постоянно се оказва и по-евтино, тъй като с виртуалната пазарска количка следиш разноските си доста по-прецизно и можеш да контролираш по-успешно фамилния бюджет.
 d
Тази наклонност се удостоверява и от растежи при разплащането с банкови карти, регистрирани от Пощенска банка за предходната година. Статистиката демонстрира, че все по-голяма част от клиентите се възползват от преимуществата на онлайн извършването на покупки на хранителни артикули или поръчка на храна за у дома, и залагат при разплащане на удобството, което им обезпечават техните кредитни карти. Финансовата институция регистрира растеж от 60% на клиентите, които са пазарували онлайн хранителни артикули и консумативи за дома за интервала 2021 година по отношение на 2020 година, и са заплатили за покупките с кредитна карта на банката. Увеличение от 10% за същия интервал има и при броя клиенти, които са поръчали храна за у дома, и още веднъж са заложили на кредитната си карта като средство за разплащане.
 f
„ Ситуацията през миналите две години оказа доста въздействие върху държанието на потребителите и форсира трендовете, които наблюдавахме преди началото на пандемията. 2021 година удостовери, че безкешовите разплащания са желан способ за огромна част от нашите клиенти. Отчитаме доста покачване в растежа на клиентите, които избират да пазарят хранителни артикули отдалечено, както и да употребяват своите кредитни карти като способ за разплащане във виртуалната среда. Успоредно с това е повишена междинната сума при направените преводи онлайн, както и тяхната периодичност. Онлайн извършването на покупки не е просто облекчение, а нужда, която се е трансформирала в част от ежедневната рутина. Това ни подтиква да сътворяваме непрестанно артикули и услуги, които обезпечават оптимално улеснение, носят добавена стойност на клиентите ни и откликват на техните потребности сега. В цифровото ни портфолио има многообразие от решения, които разрешават на потребителите оптималната еластичност и опция да посрещнат с лекост всекидневните си отговорности “, разясняват от Пощенска банка.

Според данните на финансовата институция сумата, изхарчена с кредитни карти за покупки на храна в онлайн супермаркети, е повишена с повече от 30%, а броят направени преводи се е нараснал с над 50% през 2021 година по отношение на 2020 година Днес доста хранителни вериги оферират свои лични онлайн магазини, а други улесниха процеса с поръчките посредством разнообразни платформи. И в случай че преди навикът беше нехарактерен за огромна част от потребителите, то през днешния ден от ден на ден от тях се възползват от услугата, демонстрират цифрите на банката.
 s
Онлайн поръчките на храна за у дома също имат нарастване – с 12% е повишен броят на преводите, направени с кредитни карти на банката през 2021 година За същия интервал клиентите на банката са похарчили с 9% повече за онлайн поръчки на храна за у дома, която са платили с кредитните си карти. Съвременният човек през днешния ден се нуждае единствено от смарт телефона си, с цел да поръча храна от обичания си ресторант и да я получи на стремежи адрес, и по този метод да завоюва това скъпо време, което ще посвети на фамилията и приятелите си.

Това не е единственото преимущество за клиентите на Пощенска банка. Те могат да се възползват и от разнообразните промоции, които им дават късмет да завоюват атрактивни награди. Актуалното предложение на банката към тях е годно до 7 април и им дава опция да завоюват ваучер за 50 лв., в случай че създадат покупка за най-малко 20 лв. през онлайн платформата или мобилното приложение на Takeaway.com. Официалните правила на акцията са налични .

Независимо дали графикът на потребителя е претрупан или просто прави оценка удобството, онлайн извършването на покупки може да бъде превъзходен метод за оползотворяване на времето и парите, изключително когато това е съпроводено с опцията за печелене на награди и събиране на бонус точки. Освен от промоционалните предложения, притежателите на кредитни карти от Пощенска банка имат шанса да се възползват и от спомагателни привилегии като по-дълъг гратисен интервал, застраховка, извършване на покупки с алтернатива за равни месечни вноски и други При заплащане с всяка Visa или Mastercard карта, за всеки изхарчен лев, ползвателите им получават точки по програмата за преданост „ Моите награди “. Колкото по-често бива употребена за покупки картата, толкоз по-голяма премия получава клиентът при тяхната обмяна.

Пълната гама с настоящите оферти за кредитни карти на Пощенска банка може да бъде открита на адрес .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР