Една от дъщерите на 49-годишния Сами Арифов, убит след скандал

...
Една от дъщерите на 49-годишния Сами Арифов, убит след скандал
Коментари Харесай

Дъщеря на убития в пловдивската Арман махала за 20 лв. не можела да изживее отново кошмара

Една от дъщерите на 49-годишния Сами Арифов, погубен след скандал в пловдивската Арман махала, е мощно травмирана и не желае да взе участие в процеса. Това съобщи юристът на околните на загиналия Валери Стоичков.

" Дорие показа с мен, че има проблем от психологично естество поради убийството. Не може да си разреши да пристигна и да изживее още веднъж този призрачен сън ", сподели бранителят пред Пловдивския областен съд. Тя и сестра ѝ Дениз Арифова живеят в Германия.

Както " 24 часа " писа, преди гибелта си татко им също работел в Германия, само че се върнал у нас поради здравословни проблеми. На 20 февруари м.г. той пил с още трима мъже в махалата. С един от тях - Стефан Асенов, се скарали за 20 лева Сами Арифов го блъснал и го изгонил от компанията. 48-годишният мъж отишъл до дома си, взел кухненски нож и се върнал. Опонентът му траял да го наскърбява и двамата се сбили. Другите пробвали да ги разтърват, само че при типа на острието избягали. 

Асенов твърди, че Арифов му нанесъл свиреп побой. В един миг бил с крайник над него и по-младият мъж замахнал с ножа, без да разбере какво е станало. Прерязал артерия и потърпевшият умрял от изобилна кръвозагуба. По думите на наблюдаващия прокурор по тялото на Сами също имало съществени пострадвания от багра.

Според обвиняването след абсурда Асенов взел телефона на починалия, който бил на стойност 3019 лева Оставил го в заложна къща и проиграл парите на комар. Откраднал и часовника му.

48-годишният Стефан беше задържан на 23 февруари. Той има 22 престъпни регистрации и 3 присъди, само че е оправдан. Процесът против него ще продължи на 1 февруари.

Никола Михайлов
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР