Една оставка крие рискове за икономическата ситуация в страната, която

...
Една оставка крие рискове за икономическата ситуация в страната, която
Коментари Харесай

Тома Биков: Една оставка крие рискове за икономическата ситуация в страната

Една оставка крие опасности за икономическата обстановка в страната, която ще се усложни, в случай, че няма да бъдат признати актуализация на сегашния бюджет, нов бюджет за идната година. Никакви гаранции няма, че след избори ще има бързо сформиране на държавно управление или въобще сформиране на държавно управление.

Това съобщи пред БНР депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.

Той още веднъж удостовери визията на ръководещите, че изборите би трябвало да са постоянни, а не предварителни.

"Нормалната обстановка е едно държавно управление да приключи мандата си, след което да отиде на избори. В сегашния случай става дума дали изборите да са декември, или да бъдат март месец ". По думите му позицията на ГЕРБ се образува от желанието в идващите месеци, до Коледа, да бъде готова идната финансово-икономическа година за всички жители: "Хора останаха без работа още това лято, всички те би трябвало да могат да разчитат на страната и през идната година, без значение кой ще бъде на власт ".

Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за изясни, че в случай че има гласоподаване за привикване на Велико национално заседание, държавното управление ще подаде оставка и ще се отиде на избори, които може би ще се изтеглят с 1-2 месеца обратно. Ако не се съберат 160 гласа, държавното управление ще доизкара мандата си ". Във връзка с огласените социологически изследвания, представящи отлив от поддръжка за ГЕРБ, Биков разяснява, че обстановката е доста динамична и напълно не е несъмнено, че и на изборите картината ще е такава. "ГЕРБ е партията на бъдещите кметове, а на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа оставяме някогашните ", разяснява депутатът появилите се спекулации за интерес от някогашни кметове от ръководещата партия към формиращата се нова политическа групировка на някогашният зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР