Една доза от наличните към момента иРНК ваксини срещу може

...
Една доза от наличните към момента иРНК ваксини срещу може
Коментари Харесай

Проучване: Една доза на иРНК ваксина дава имунитет срещу новите щамове при вече прекаралите Covid-19

Една доза от наличните все още иРНК ваксини против може да е задоволителна, с цел да подсигурява, че хората, които към този момент са били инфектирани с ковид, са в сигурност по отношение на новооткритите разновидности, демонстрират резултати от последно изследване, оповестено в Science Magazine.
В отчета на английски откриватели, оповестен в понеделник, се показва, че тези лица, на които е била сложена една доза от иРНК ваксина, доста са повишили отбраната против английския и южноафриканския разновидности на ковид. Предполага се, че сходни резултати ще бъдат реализирани, когато става въпрос и за бразилския и индийски варианти на Covid-19.
Учените също по този начин потвърдиха, че непреболедувалите хора, които са получили една доза иРНК ваксина, към момента са изложени на риск от болестта, породено от тези по-опасни разновидности на ковид
" Това изследване акцентира смисъла на приемането на втори дози от имунизацията, с цел да се отбрани популацията ", изясни водещият академик Розмари Бойтън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР