Едмънтън победи Отава с 4:2 в мач от Националната хокейна

...
Едмънтън победи Отава с 4:2 в мач от Националната хокейна
Коментари Харесай

Анахайм победи Лос Анджелис в южното калифорнийско дерби, капитанът на Монреал с мач номер 1000 в лигата

Едмънтън победи Отава с 4:2 в мач от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. Джеси Пулюярви вкара първите си два гола в лигата от повече от две години, а другите попадения за Ойлърс осъществиха Дарнел Нърс и Леон Драйсайтъл.

Анахайм прекъсна серия от три следващи загуби след триумф с 3:1 над Лос Анджелис в южното калифорнийско дерби. Дантън Хайнен, Дейвид Бакс и Никола Делорие се разписаха за " могъщите патоци ", които реализираха едвам четвъртата си победа от началото на сезона.

Артър Калиев се разписа за " кралете ", които позволиха втора поредна загуба.

Лидерът в Западната дивизия Сейнт Луис се наложи с 4:3 над Аризона.

Райън О'Рийли, Винс Дън, Джъстин Фолк и Майк Хофман се разписаха за четвъртата поредна победа на Блус. Вратарят Джордън Бинингтън способства за триумфа с 30 спасявания.

За " койотите " се отличи Кристиан Дворжак с два гола, а един път се разписа Ник Шмалц.

Капитанът на Монреал Шей Уебър изигра юбилейния си мач номер 1000 при успеха с 5:3 над Ванкувър в канадското дерби.

Тайлър Тофоли и Джош Андерсън вкараха по два гола за триумфа на Монреал, с който отборът оглави класирането в Северната дивизия с точка пред различен канадски отбор - Торонто.

Уебър отпразнува юбилейния мач с асистенция за втория го на Тофоли и 35-годишният бранител има седем точки (два гола и пет асистенции) в 10 мача този сезон.

Каролина победи Чикаго с 4:2 след осъществяване на дузпи. Андрей Швечников бе с основен принос за триумфа с гол в постоянното време и още един при наказателните удари.

Уорън Фьогеле се отличи с гол и асистенция при завръщането си в състава на Каролина и оказа помощ на отбора да вземе шеста победа в последните седем мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР