Единственото реално нещо в предаването е нарцисизъма на Виктор и

...
Единственото реално нещо в предаването е нарцисизъма на Виктор и
Коментари Харесай

Хелс Китчън е шоу за тъпаци, смята този известен шеф

Единственото действително нещо в предаването е нарцисизъма на Виктор и Тризъбеца като лого на Ада, счита Борис Петров

„ Всеки уважаващ себе си професионален готвач не би трябвало да гледа българската версия на „ Кухнята на Ада “. Явните редакторски намеси и търсене на обидни обстановки, аматьорщина изпълнявана с клоунада, няма да донесе в бъдеще никакво развиване и креативност в професионален проект, дори би навредило “.

Така известният с отвратителния си език и поведение началник Петров нанесе удар по новия сезон на кулинарното риалити „ Хелс Китчън “ и водещия Виктор Ангелов.

„ Кулинарията се развива бързо, а българският водещ е изостанал най-малко с десетилетие и заради тази причина предаването към този момент не е единствено от експерти, а фрик-готвачи. (Вече не е задоволително да разбираш от карета) Лекичко върви към „ Черешката на Тортата “, само че те продуцентите и редакторите му толкоз sи могат “, добавя кулинарят, който доби известност с присъединяване си във „ ВИП Брадър “.

„ Единственото действително нещо в предаването е нарцисизъма на Виктор и Тризъбеца като лого на Ада натрапвано в мозъка на глупавата публика. Просто би трябвало да удържите три епизода и няма да ви закачат със слабата си постановка. Три епизода, с цел да живеете по-добре! Няма да кажа нищо повече. Всеки си Преценя “, приключва Борис Пeтров.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР