Единственото по рода си българско предаване, посветено изцяло на тениса

...
Единственото по рода си българско предаване, посветено изцяло на тениса
Коментари Харесай

Sportal Open се завръща с #Гришомания и триумфa на Федерер в Маями

Единственото по рода си българско предаване, отдадено напълно на тениса - “ Sportal Open ” - се завръща в ефира на Sportal TV с желанието да продължи всеки понеделник да дава всичко най-интересно от света на “аристократичната” игра.

В днешния епизод публицистите Никола Кацаров и Даниел Любомиров се концентрираха върху последните вести към Григор Димитров и представянето му в “Мастърс”-а в Маями. Рубриката “#Гришомания” ще се занимава точно с настоящите вести към най-хубавия български тенисист, както и детайлности към всичко, протичащо се с кариерата му, които по-рядко получават публичност в медиите.

These vague camera signs are catching on @GrigorDimitrov
cc @NickKyrgios pic.twitter.com/YyFvKhi7vN
— Tennis TV (@TennisTV) March 23, 2019
Голямо внимание в епизода е отделено, естествено, на страхотния успех на Роджър Федерер в Маями с 28-мата му купа от сериите “Мастърс”. Защо Новак Джокович не можа да оправдае високите упования в “Hard Rock Stadium” и какво прави Рафаел Надал - отговорите на тези въпроси в “ Sportal Open ”!

Ашли Барти подвигна най-голямата купа в кариерата си досега, а Каролина Плишкова отстъпи на финала, само че пък попречи на Симона Халеп да се завърне на върха в международната класация.

В рубриките “уайлд кард” и “непредизвикана грешка” ще биват отличавани приятните и неприятните изненади при мъжете и дамите в шампионатите през миналата седмица - в тази ситуация позитивната оценка е за Феликс Оже-Алиасим и Маркете Вондрушова.

Гледайте епизода на “ Sportal Open ” и очаквайте всеки понеделник “тенис магазина” на Sportal.bg и Sportal TV !
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР