Единствено партия “ може да постигне успех в преговорите за

...
Единствено партия “ може да постигне успех в преговорите за
Коментари Харесай

Костадинов: Само „Възраждане“ може да води успешни преговори с „Газпром“

Единствено партия „ “ може да реализира триумф в договарянията за газ с „ Газпром “. Това съобщи във Варна водачът на партията , който е лидер на листите на  партията във Варна и в 25-ти МИР в София. Той показа и останалите кандидати за Варна, които, по думите му, са експерти и хора, на които може да се има доверие.

 каза, че единствените, които могат да водят ефикасни договаряния с „ Газпром “, са „ „. Той изясни какво е главното обръщение на партията за идните избори.

„ Основното ни обръщение е, че България има потребност от „ „. Или „ “ за България или съсипия и цялостно изтриване на България. Това са двете други възможности пред нашата страна. Защото сега, всичко, което желаеме да се случи като нормализация и като възобновяване на един спокоен и заслужен живот за всеки един от нас, минава през нормализация на стопанската система, което пък от своя страна минава през нормализация на връзките с Русия. А няма друга политическа мощ в България, с изключение на „ „, която може да направи това. Ето, даже и през вчерашния ден се видя ясно, че служебното държавно управление отхвърли да води договаряния с „ Газпром “. Такива договаряния няма да може да води който и да било различен кабинет с изключение на този на „ “ заради една доста елементарна причина – няма по какъв начин, когато създаваш казуса, да си част от решението “, съобщи Костадинов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР