Единствено Ангел Джамбазки, съпредседател на ВМРО и евродепутат, гласува против

...
Единствено Ангел Джамбазки, съпредседател на ВМРО и евродепутат, гласува против
Коментари Харесай

Единствено Джамбазки гласува против въвеждането на Истанбулската конвенция в ЕС

Единствено Ангел Джамбазки, съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат, гласоподава срещу въвеждането на Истанбулската спогодба в Европейския съюз.

Европейският парламент поддържа през вчерашния ден въвеждането в Европейския съюз на Истанбулската спогодба. От българските представители в Екологичен потенциал само съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки гласоподава срещу скандалния документ, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

Гласувах уверено срещу този инструмент на джендър пропагандата, наименуван Истанбулска спогодба, единствен от българските представители в Европейския парламент. Насилието над дами и деца е закононарушение и като такова би трябвало да бъде преследвано, осъждано и наказвано! Но Истанбулската спогодба не е документът, който ще защищава. Тя има надалеч по-различни цели, написа българският представител в Европейския парламент във връзка днешното гласоподаване.

Ангел Джамбазки беше безапелационен, че това е агитационен инструмент на джендър идеологията и прокарва политика, която е в прорез с ползите на дамите. Той добави още, че самият документ изрично опонира на фамилните полезности и на основите, върху които са построени европейските общества. Джамбазки изрази мнението си във Facebook.

Припомняме, че България има своето суверенно законодателство и българският Конституционен съд се е произнесъл по въпроса с приемането на Истанбулската спогодба. Според окончателното мнение на съда този документ застъпва правни концепции, свързани с понятието „ пол “, които са несъвместими с съществени правила на българската Конституция. Освен България, останалите страни, които също не са утвърдили конвенцията, са Латвия, Литва, Словакия, Унгария и Чехия.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР