Единственият случай в уфологията на среща с хуманоид, приличащ на

...
Единственият случай в уфологията на среща с хуманоид, приличащ на
Коментари Харесай

Единственият случай в уфологията на среща с хуманоид, приличащ на крава

Единственият случай в уфологията на среща с хуманоид, наподобяващ на крава …През зимата на 1974 година, на необитаем сектор от път, потопен в мъгла, фермер от Уисконсин ненадейно се натъква на уплашено хуманоидно създание, чието лице наподобява на крава (HiddenTruth.site).Била мразовита вечер на 2 декември 1974 година, към 22:00 часа. 68-годишен фермер от окръг Полк (Polk County) на име Уилям Босак кара по пътя на югоизток, връщайки се у дома от другарска среща.Босак е доста удобен и земен човек, не се интересува от разнообразни „ нелепости “ за НЛО и извънземни. Затова всички негови познати и другари са доста сюрпризирани, когато след довечера той стартира да им споделя за срещата си с извънземно създание.На пътя се спуснала ниска гъста мъгла и Босак трябвало да забави скоростта и да се движи доста деликатно. Неговите 450 акра ниви и плантация, които той имал повече от 40 години, били единствено на километър разстояние.Изведнъж фаровете на колата на Босак осветили чудноват предмет в профил на пътя.
Било нещо, което приличало на огромна „ капсула “, която летяла ниско над земята. В опит да види по-добре обекта, Босак забавил скоростта още повече. Видял, че капсулата има формата на патрон, и че дъното й отчасти е покрито с пушек или мъгла.Било мъчно да се разбере дали капсулата стои върху опора или левитира.

 Единственият случай в уфологията на среща с хуманоид, наподобяващ на крава …
Единственият случай в уфологията на среща с хуманоид, наподобяващ на крава …Босак спрял колата изцяло и открил, че капсулата е висока към 3 метра и необятна към метър. В предната част й част имало нещо като извито стъкло, зад което имало блестящо осветено поделение.Там стояло необичайно създание, изцяло друго от всичко, което възрастният фермер бил виждал през живота си.Той споделя: “Мога да си го спомня, като че ли всичко се е случило през вчерашния ден. Беше малко по-висок от най-високия човек и можех да видя фигурата му с вдигнати над главата му ръце. Гледаше през прозореца и това беше напълно друг тип създание, от тези, които живеят на Земята.Приличаше доста на човек, само че имаше напълно друго лице, лицето му беше като на крава.Тялото беше покрито с тъмнокафява четина, като се изключи лицето и брадичката. Лицето беше квадратно с коса, стърчаща в профил. Ушите стърчаха от главата му към 8 инча (8 см), а очите бяха огромни. Стърчащите уши бяха като на теле. ”

 80620909 600x352 - Единственият случай в уфологията на среща с хуманоид, наподобяващ на крава
Възможно е съществото да не е било покрито с четина, а да е било с компактно прилепващ кожен костюм. Поне фермерът има такива догатки. Ако е по този начин, тогава този костюм е бил компактно по тялото на извънземното, като водолазен костюм.Четете още: Инсектоидите – най-рядко срещаните извънземни хуманоидиВъпреки шока, който фермерът претърпял, той не е изгубил нормалната си зоркост и прозорливост, тъй че бързо отбелязал, че съществото наподобява също толкоз уплашено, колкото и той.Въпреки, че зрителния контакт сред тях траял единствено към 10 секунди, на фермера му се сторили като минути.Изведнъж Босак осъзнал, че се случва нещо доста, доста необичайно и той самият извънредно се изплашил. Повече от всичко на света желал да се махне оттова допустимо най-бързо. Той натиснал педала на газта и бързо се отдалечил от капсулата с необикновеното творение.

 T2 600x233 - Единственият случай в уфологията на среща с хуманоид, наподобяващ на крава
Но, преди да имал време да измине не несъмнено разстояние, светлините на колата му се изключили, а колата била обхваната от нещо като тъмна плътна мъгла. Тогава звукът от работещия мотор липсващ. Босак чул безшумно свистене, а по-късно пищящ тон, като че ли клони на дървета драскали по покрива на колата.Уплашен, Босак натиснал педала на газта по-силно, нараснал скоростта и съумял да излезе от гъстата мъгла. Не спрял, до момента в който стигнал до къщата си.Вече във фермата, Босак се успокоил малко, а по-късно излязъл и погледнал надолу към хълма и пътя. Все още имало гъста мъгла и нищо не се виждало.През идващите няколко дни, мощен боязън преследвал Босак. Той даже се страхувал да излезе на улицата по здрач. Не смеел да опише за случая на никого, даже на жена си и сина си.Въпреки мощния боязън обаче, на идната заран, на дневна светлина, Босак се върнал на сектора от пътя, където видял капсулата със съществото. Там нямало нищо … Единственото доказателство, което намерил, били кръгли форми от мощно стъпкана трева.Повече от три седмици Босак мълчал за това, какво е видял. Но, по-късно въпреки всичко споделил със фамилията си. Започнал да изпитва мощно страдание, че не е влезнал в контакт със съществото.Бил сигурен, че в случай че в този миг не е бил самичък, е щял да има смелостта да се опита да поддържа връзка с извънземното и да му покаже, че земляните са другарски настроени.Тогава, някой от околните на Босак разказал на някой различен за този случай и скоро слуховете се популяризирали из цялата област. Специалисти от Изследователи на НЛО в Уисконсин посетили фермера.Те разпитали и негови познати и съседи, които били безапелационни, че той въобще не е податлив към фантазиране и е почтен човек с добра известност.Във всяко изявление с кореспонденти или откриватели, Босак твърдял, че споделя истината, и уверявал, че в случай че желаят, може да премине през тест с детектор на лъжата, с цел да потвърди, че всичко е истина.Заявил, че в неговия регион има и други хора, които са виждали странни неща, като НЛО или извънземни, само че публицистите не съумели да ги намерят.Много е любопитно, че Босак упорства настойчиво, че главата на извънземното приличала на крава, а не на нещо друго. Това е на практика единственият случай в уфологията с сходно изложение на извънземен.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР