Единственият резултат от резолюцията на Европейския парламент е автогол за

...
Единственият резултат от резолюцията на Европейския парламент е автогол за
Коментари Харесай

Явор Дачков: Халтураджиите Радан Кънев и Христо Иванов могат да гледат само номера на фланелката на Борисов


Единственият резултат от резолюцията на Европейския парламент е автогол за вносителите. Това написа в своя профил във Facebook журналистът Явор Дачков.

Политиката е не по-малко комплицирана работа от медицината, правото и музиката. Халтураджиите и самодейците се разпознават незабавно и отпадат от огромната игра преди да са влезнали в чакалнята. Моралните им патоси би трябвало да компенсират неналичието на подготвеност, само че постоянно е безрезултатно.

Моралът се яха сполучливо единствено от популисти като Борисов. Радан Кънев, Христо Иванов и болшинството от подписалите писмото против него могат да му гледат единствено номера на фланелката. Впрочем те вършат същото като него в своите си области, само че с по-малък обсег. Популисти и ментарджии с по-малки искания.

Борисов и последното му клипче е по-добър от много театрални постановки и бг филми, само че това е друга тематика. Мисля, че е огромна вреда да натресеш истанбулска спогодба и македонско малцинство като контраст на корупцията - няма избор тук и е добре българските евродепутати от опозицията да не помнят за тази резолюция колкото се може по-скоро, с цел да понижат вредите за себе си в политически проект.

Не мисля, че адептите на тази бездарна резолюция, която нищо съответно не споделя за корупцията в България, само че за сметка на това приказва съответно за Истанбулската спогодба и ОМО Илинден, ще се държат по-мъжки от него по тези въпроси, в случай че вземат властта. Даже съм уверен, че няма. Това мигновено разколебава и мнозина от българите, които избират корупцията пред концепцията, че ги ръководят педа...., с опрощение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР