Единственият, който наистина стигна до сърцето на Манджурова, стана Стоян

...
Единственият, който наистина стигна до сърцето на Манджурова, стана Стоян
Коментари Харесай

Честито! Зейнеб Манджурова Каза Да!

Единственият, който в действителност стигна до сърцето на Манджурова, стана Стоян Балевски. Бизнесменът е година по-голяма от Зейнеб и е наследник на Веселин Балевски.

Двамата към този момент са сгодени, а може би възнамеряват и да усилят фамилията. Фотографи са снимали по какъв начин Зейнеб и мъжът на живота й са посетили персоналния гинеколог на Манджурова. След визитата двамата са изглеждали очевидно щастливи.

Преди време Зейнеб сама показа, че желае да стане майка. Тя сподели, че най-важното за една жена е първо да бъде брачна половинка и майка, а по-късно идват всички останали цели, упоритости и фантазии. Според Зейнеб дамата би трябвало да поставя преди всичко персоналния си живот и фамилията, което построява.

Откакто е сгодена Манджурова радикално промени метода си на живот. И до момента в който преди тя беше върла купонджийка, в този момент Зейнеб се е посветила на по-аристократични занимания като тенис, голф и йога.

Преди време Зейнеб мечтаела да стане стюардеса. Но ориста имала други проекти за нея. След края на „ Биг Брадър “ й се обаждат продуцентите и я канят да води прогнозата за времето по Нова тв. Оттогава животът на Манджурова потегля в друга посока.

Сега Зейнеб и Стоян Балевски са извънредно щастливи и може би към този момент обмислят обстоятелството да усилят фамилията с още един член.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР