Единственият българин със Златна топка бе яростен в атаката си

...
Единственият българин със Златна топка бе яростен в атаката си
Коментари Харесай

Стоичков по темата Михайлов: Забранявам да ме слагат под общ з...

Единственият българин със " Златна топка " бе гневен в офанзивата си към Борислав Михайлов през 2013, тогава като треньор на Литекс.

 

След това обаче пътят му го води в Съединени американски щати, в медийния колос TUDN, с централа в Маями. И на процедура най-популярният българин зад граница не се включи в хора от рецензии към актуалното управление и Михайлов, който от няколко дни е в оставка.

 

В подкаста Стоичков разяснява тематиката, откакто изгледа още един път видео с негово остро изявление към Михайлов отпреди десетилетие: " Някои чак в този момент го схващат... И желаят аз да приказвам...Аз съм си споделил моето мнение " разяснява Камата. " Тогава за какво не бе отразено по най-хубавия метод?, попита той.

 

" Минаха 10 години оттогава, да сте ме чули да приказвам и да подлагам на критика някого? Не. Моето време мина. Живея напълно различен живот. Живея на 50-ия етаж в Маями, виждам ги отвисоко... Играя голф, пътувам по целия свят с ФИФА, с УЕФА...Работя в телевизия, в която ни гледат милиони ", уточни Камата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР