Единствената константа в живота е промяната. За тези от нас,

...
Единствената константа в живота е промяната. За тези от нас,
Коментари Харесай

Зодиите, които обичат промяната

Единствената константа в живота е смяната. За тези от нас, които не могат да изкарат един месец, без да пренаредят мебелите в спалнята си или да боядисат косата си: смяната е метод на живот.

Тези хора са постоянно за нещо ново, а най-често са представители на следните няколко зодии:
 Зодиите, чиито живот радикално ще се промени през НОЕМВРИ Зодиите, чиито живот радикално ще се промени през НОЕМВРИ
Ето, че и есента е към своя край. Зимата от ден на ден наближава и започваме да усещаме първите й поръчки. Есенните дни водят след себе си...

1. Близнаци

Нека бъдем същински: Близнаците освен одобряват смяната, те са пристрастени към нея! Близнаците се ръководят от Меркурий – планетата на връзката и изразяването – която е единствената планета в обичайна астрология, която не е обвързвана с нито един от бинарните системи (горещо/студено, мъжко/женско начало, ден/нощ). Като същински свободни духове, Близнаците, сходно на Меркурий, се плъзгат сред модалностите. Близнаците постоянно търсят информация, елементарно се отегчават, заради което наподобява, че вашият другар Близнаци не може да остане на работа доста дълго, макар че обича сътрудниците си и заплащането е ужасно.

2. Стрелец

Подобно на противоположния им знак Близнаци, Стрелецът постоянно е в придвижване. А за стрелеца „ в придвижване “ не значи просто ангажиран да извършва задания. Тези огнени знаци стигат до прекаленост. Стрелецът може да се реалокира в друга страна без да каже на никого от околните си и също толкоз елементарно да се върне назад. Въпреки че е хубаво за Стрелците да вкарат малко непоклатимост в живота си, за тях най-лесното нещо е да съберат багажа си и да тръгнат на някъде.
 Как да повлияете на колегата си и да го измененията Как да повлияете на колегата си и да го измененията
В тази обява ще разбираем по какъв начин да повлияете на колегата си и да го мотивирате да се промени. Интересното е, че това е изцяло различ...

3. Дева

Може да се изненадате да видите методична Дева в листата на зодиакалните знаци, които обичат смяната. Подобно на Близнаци и Стрелец, Девите имат изменчив характер, което значи, че в последна сметка те се движат по течението. Подобно на Близнаци, Девата се ръководи от неосезаем Меркурий, постоянно в търсене на повече стимулация и информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР