Единствената фирма, подала документи за участие в обществената поръчка за

...
Единствената фирма, подала документи за участие в обществената поръчка за
Коментари Харесай

Отстраниха фирмата, поискала да ремонтира кухнята на МБАЛ Христо Ботев във Враца

Единствената компания, подала документи за присъединяване в публичната поръчка за ремонт на някогашния кухненски блок на МБАЛ „ Христо Ботев “ във Враца, е отстранена от присъединяване в процедурата. Това излиза наяве от огласения протокол на комисията. Мотивът е, че наред с техническото предложение, претендентът е показал и ценовата оферта. Сградата би трябвало да се ремонтира, тъй като там ще бъде ситуиран новият ядрено-магнитен резонанс, закупен със средства отпуснати от страната.
Комисията, която организира поръчката за избор на компания за цялостното възобновяване на някогашния кухненски блок на врачанската болница огласи протокола си от съвещанието в края на предходната седмица. От него излиза наяве, че единствената компания „ Хайтов Сие “ дават отговор на условията, само че наред с техническото предложение, участникът е показал в документите и попълнена и подписана ценова оферта. Следвало е тя да бъде показана настрана, тъй като ценовото предложение се отваря едвам след обзор и оценка на техническата спецификация.
Действията са избрани като отклоняване от авансово заложените условия за провеждането на обществения асортимент. На тази база комисията е взела решение да в профил претендента и да приключи публичната поръчка. Закритият кухненски блок е мястото, където ще бъде инсталиран ядрено-магнитният резонанс. Специализираната инсталация е закупена със средства от страната. От там осигуриха и пари за ремонт на закрития кухненски блок. Те са в размер на 333 000 лв. без Данък добавена стойност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР