Единствената електроцентрала в Ивицата Газа спря работа, след като свърши

...
Единствената електроцентрала в Ивицата Газа спря работа, след като свърши
Коментари Харесай

Газа остана без ток и интернет, Израел е мобилизирал до 300 хиляди резервисти

Единствената електроцентрала в Ивицата Газа спря работа, откакто свърши горивото, оповестиха от електроснабдителното ръководство на палестинския анклав.

" Единствената електроцентрала в Ивицата Газа спря да действа в 14:00 ч. ", съобщи в изказване ръководителят на органа Джалал Исмаил, който по-рано предизвести, че горивото е на изчерпване.

„ Много е мъчно – нямаме вода, нямаме интернет, нямаме електричество “, съобщи пред BBC гражданин на Газа.

Камал Машхарауи се крие от ракетните удари в партер с още 45 души. Мъжът съобщи, че децата децата му са ранени и е изгубил няколко членове на фамилията си. С други няма по какъв начин да се свърже, тъй като интернетът е изключен.

„ Не мисля, че цивилните заслужават да умират – те би трябвало да бъдат оставени отвън спора “, споделя той. „ Не мога в действителност да упреквам Хамас, не мога в действителност да упреквам Израел, само че споделям, че ние цивилните сме наранени. Ние сме хората, които не са част от този спор, а го изплащаме. “

Какво се пропука: Защо израелските служби за сигурност не съумяха да спрат нападението на „ Хамас “

Още през вчерашния ден интернационалните организации за отбрана на правата на индивида заговориха за филантропична злополука в Газа, защото по-рано Израел изцяло блокира Газа, в това число прекъсвайки подаването на вода, електричество и гориво.

Израел е свикал до 300 хиляди резервисти да се борят дружно с Израелските отбранителни сили, съобщи представителят на армията майор Дорон Спиелмен, представен от CNN.

" Няма семейство, което да няма някой, който да не е извикан. За страдание, ние сме дребна страна и няма семейство, което да няма другари и обичани хора, които са към момента изчезнали ", съобщи Спиелмен.

Израелското население понастоящем е към 9,2 милиона души.

Говорителят на армията също по този начин акцентира, че израелските сили се готвят за " всевъзможен сюжет " и продължава да струпват сухопътни сили на южната си граница.

По думите на майора, силите са струпани " наоколо до линията Газа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР