Единият работник - Теньо Динев, който пострада при инцидента в

...
Единият работник - Теньо Динев, който пострада при инцидента в
Коментари Харесай

Скръбна вест: Почина единият работник от злополуката в ТЕЦ "Марица Изток 1"

Единият служащ - Теньо Динев, който пострада при случая в Топлоелектрическа централа "ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово ", е умрял. Това оповестяват от "ЕЙ И Европейски Съюз България ", като изричат своите най-искрени съболезнования на околните на умрелия.

Ръководството на "ЕЙ И Европейски Съюз България "изразява своята подготвеност да продължи да оказва цялостна поддръжка на фамилията на умрелия в този толкоз тежък миг.

На 30 септември 2019 година при трудова акцидент на територията на Топлоелектрическа централа "ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово " пострадаха двама служащи. По случая следствие се води както от прокуратурата, по този начин и от самата компания.

Състоянието на другия потърпевш чиновник от компанията реализатор последователно се усъвършенства и той към този момент е изведен от реанимация.

Ръководството на "ЕЙ И Европейски Съюз България " би желало да изкаже и своята признателност на медицинските екипи от УМБАЛ "Стоян Киркович " в град Стара Загора за положените грижи за потърпевшите ни сътрудници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР