Единият от нападателите, опитали да изнасилят 7-годишно момиченце в Сотиря,

...
Единият от нападателите, опитали да изнасилят 7-годишно момиченце в Сотиря,
Коментари Харесай

Момче на 14 и мъж на 60 години нападнали детето в Сотиря

Единият от нападателите, пробвали да изнасилят 7-годишно момиченце в Сотиря, е съумял да избяга от място на престъпление, само че малко по-късно е хванат от полицията. Това заяви в ефира на Нова телевизия кметът на сливенското село Димчо Георгиев. " Когато получихме сигнала, по-малкият нападател беше избягал. Впоследствие полицията го хвана. Повече детайлности ще дадат виновните органи ", сподели Георгиев.

``
реклама

Той бе безапелационен, че трябват законови промени, с цел да се спрат сходни закононарушения. " Ако може, би трябвало да има непрекъснато наличие на полиция на селото ", сподели още Георгиев. Нападението над детето, което раздруса Сотиря единствено две седмици след жестокото ликвидиране на дребната Кристин, е осъществено в петък следобяд. Момче на 14 и мъж на 60 пробвали да изнасилят детето. По-сериозни последици предотвратила майката на момиченцето, която инцидентно видяла по какъв начин мъжете протягат ръка на щерка й и почнала да вика за помощ. Детето е откарано в болница съответно и без съществени пострадвания. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР