Единадесет души са задържани в акция за противодействие на конвенционалната

...
Единадесет души са задържани в акция за противодействие на конвенционалната
Коментари Харесай

МВР с акции из страната, 11 задържани само в Бургаско

Единадесет души са арестувани в акция за противопоставяне на стандартната престъпност и предварителна защита на пазаруването на гласове в Бургаско, съобщи БНР.

Осем са формираните бързи полицейски производства, както и 7 преписки. Преписките до миг са за владение на акцизни артикули без бандерол, разяснява медията.

На пет от лицата обаче са повдигнати обвинявания за похищение, осъществено на територията на централната градска част на Бургас. Причината - неуредени финансови взаимоотношения.

23-годишни близнаци са арестувани в Приморско с огромна парична сума и марихуана. Те се ревизират за съпричастност и към допустимо пазаруване на гласове.

Образуваните бързи полицейски производства в района са за владеене на наркотични субстанции и за шофиране след приложимост на алкохол или опиати.

Регистрирани са два отхвърли за тестване за наркотични субстанции.

Също БНР оповестява, че профилирана полицейска интервенция против престъпността и изборната търговия с гласове се организира и в Община Стамболийски. 

Повече информация за дейностите на полицията по противопоставяне на закононарушенията, свързани с политическите права на жителите, дават обещание по-късно.

Паралелно тече идентична профилираната полицейска интервенция и на територията на кюстендилския район, оповестиха от регионалната дирекция на полицията. 

Целта ѝ е противопоставяне на престъпността, в това число и на закононарушения, отнасящи се до изборните права на жителите. 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР