Един украински войник се бори срещу десет руснаци. Това се

...
Един украински войник се бори срещу десет руснаци. Това се
Коментари Харесай

Един украински войник се бори срещу десет руснаци: Кой остана жив?

Един украински боец се бори против 10 руснаци. Това се вижда на видео, публикувано от украинската войска.

На клипа може да се чуе по какъв начин съветският пълководец крещи ядосано, че войните не употребяват задоволително численото си преимущество

Видеото, оповестено в канала Telegram на украинския 8-ми обособен десантно-десантен батальон от 10-а десантно-щурмова бригада, прочут още като „ Еделвайс “, е с дълготрайност към 100 секунди. То  демонстрира съветски пълководец, който става все по-гневен от неспособността на войските му да заловен украинския боец.


Прихванатите връзки демонстрират, че съветският пълководец се пробва да управлява обстановката. Украинският боец продължава да стреля и да хвърля гранати по съветските войски, до момента в който дронове бръмчат над тях. Сблъсъкът е от декември предходната година.

„ Трябва да пристигна някой отляво и да го довърши, по дяволите “, крещи съветският пълководец. „ Хвърлете гранати по него. “

Кадри от дрон демонстрират издигащ се пушек и съветски бойци, които пълзят към изкопа, пробвайки се да заловен украинския боец, до момента в който командирът им крещи:

„ Един човек ви задържа! Един! 10 от вас! “

В обявата в Telegram на украинската бригада се споделя, че борбата е приключила с убити и ранени съветски бойци. Те методично са унищожавани от артилерия и безпилотни самолети.

„ Нашият боец остана жив и здрав, откакто „ невъзмутимо отби офанзивата на 10 окупатори “, оповестиха от бригадата. „ Той принуди това, което остана от врага, да избяга, защитавайки позицията си и чакайки подкрепления. “

Бригадата разгласява видеото на втората годишнина от пълномащабното навлизане на Владимир Путин.

„ Днес се навършват тъкмо две години от нашата неуморна и смела битка против върлия зложелател освен за независимост и право на самоопределяне, само че и за право на живот “, споделиха от бригадата. „ Този епизод е единствено едно от 100 или може би хиляда доказателства за това. “

За да означи годишнината, украинският президент Володимир Зеленски сподели във видеообръщение, че „ всеки естествен човек желае войната да свърши “.

„ Но никой от нас няма да разреши нашата Украйна да свърши “, добави президентът

В събота Зеленски се срещна с италианския министър председател Джорджия Мелони, канадския министър председател Джъстин Трюдо, белгийския министър председател Александър де Кроо и ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен на мястото на борбата през 2022 година за летище Хостомел в Киевска област.

Източник: Newsweek/Превод:SafeNews
Още вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР