Един твърде любопитен случай с естрадната ни легенда Лили Иванова,

...
Един твърде любопитен случай с естрадната ни легенда Лили Иванова,
Коментари Харесай

Битка! Лили Иванова иска да забрави кошмар от Ванга

Един прекомерно любопитен случай с естрадната ни легенда Лили Иванова, за който тя не желае да си спомня.

Много от предсказанията на петричката гадателка Ванга са се сбъднали. Феноменът е прочут с точните си прогнози освен у нас, ами и надалеч по света.Въпреки че от дълго време Ванга не е на белия свят, мнозина тръпнат от това дали някои от нейните предсказания ще се осъществен и в бъдеще.
-->
Едно от тях е Лили Иванова. Примата на родната сцена се кръсти  и моли това да не й се случи. А да не е част от в действителност предсказано обратно във времето от петричката ясновидка или фолклор на недоброжелателите й.А злокобното пророчеството гласи, че Лили Иванова ще издъхне на сцената, като пее някой от шлагерите си.

Дори имало залози в обществените мрежи коя ще е песента, с която Вечната Амбър ще си отиде от белия свят.

Само че, до момента в който злобарите чакат този миг, Лили Иванова не се предава.Въпреки че се изпокара с мнозина от композиторите, написали някои от „ безконечните й песни “, а биографичната й книга смрази връзките й с други, кубратската дива не се дава, а се трансформира.

Тя отдава значение на вътрешния си мир, който води до външна смяна и то към положително. Колкото и да я съдят поради пластичните й интервенции и изобилния фотошоп, който употребява за фотосите по мрежата и плакатите, въпреки всичко Лили се подмладява. А спартанският й режим на хранене и живот, непостижим за мнозина по-млади люде, я прави витална и витална, не за годините й, написа Клюки.бг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР