Един турист пляскал с ръце на брега на Сена в

...
Един турист пляскал с ръце на брега на Сена в
Коментари Харесай

Срещата на Борисов с Ердоган бе дипломатическа аматьорщина

" Един екскурзиант пляскал с ръце на брега на Сена в Париж. Полицай го попитал какво прави, обезпокоен от необикновеното му държание. - Пляскам с ръце. - Но за какво? - Гоня крокодилите от Сена. - Но тук няма крокодили?! - Е по какъв начин ще има, като шляпам?! ".

С този виц коментаторът на " Сега " Светослав Терзиев илюстрира " В тук и в този момент със Светла Петрова " смисъла на екстреното посещаване на Бойко Борисов преди 2 дни в Анкара. Според него там Борисов не е решавал нито народен, нито европейски проблем. " Проблемът на премиера е, че е разтърсено интернационалното доверие в него, което значително разклаща и властта му у нас. Защото интернационалният скандал за пране на пари в Барселона е доста огромен. За да отклони вниманието от това, той се впуска в глобалистки проблеми ", добави той. Терзиев назова срещата му аматьорщина в дипломацията, самоинициатива.

Какво цели турският президент, като насочва мигранти към Гърция? " Ердоган се пробва да принуди Европа да упражни спомагателен напън върху Русия, с цел да не се постанова той да се конфронтира директно с Путин. Ердоган се надява, че Германия, Франция, които имат разговор с Путин по конфликтни въпроси, могат да повлияят за известна въздържаност на Русия в Идлиб ", разяснява Терзиев. Той изясни, че странният съюз на Турция с Русия макар противоположните им ползи в Сирия се дължи на проблемите, които Ердоган има със Съединени американски щати и най-много отводът Абдула Гюлен да бъде върнат в Турция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР