Един Терзич официално е новият старши треньор на германския футболен

...
Един Терзич официално е новият старши треньор на германския футболен
Коментари Харесай

Борусия обяви името на новия си треньор

Един Терзич публично е новият старши треньор на немския футболен Борусия (Дортмунд). 39-годишният Терзич, който завоюва Купата на Германия като краткотраен ментор на отбора през предишния сезон, заемаше поста на механически шеф в клуба през миналата спортно-състезателна година. Специалистът ще подпише на следващия ден контракт до 30 юни 2025 година, оповестиха от Борусия (Дортмунд).

" Проведохме интензивни диалози с Един Терзич през предишния уикенд и сме уверени, че това е вярното решение за Борусия. Той познава клуба, ситуацията, огромна част от тима, както и измененията, които желаеме да създадем, с цел да предложим на почитателите си сполучлив футбол. Предстоящият сезон ще е характеризиран от ново спортно начало. Ще вървим напред дружно с огромно наслаждение и пристрастеност ", се споделя в изказването на спортния шеф Себастиян Кел.
 Калайджич желае в Борусия (Дортмунд), реже Байерн
Калайджич желае в Борусия (Дортмунд), реже Байерн

Желанието му е да играе редовно

" Всички знаят какъв брой е значим Борусия Дормунд в моя живот. Благодаря на управлението на доверието и за възлагането на тази огромна отговорност. Ще дам всичко от себе си за триумфа на клуба ", съобщи Терзич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР